Lisää partiotoimintaa Vihtiin – tervetuloa tutustumaan!

30.3.2017,

Vihdissä järjestetään partioharrastuksen superpäivät 3.-4.4. Kahdessa toiminnallisessa seikkailuillassa pääsee tutustumaan partioon; maanantaina 3.4. klo 18 Nummelan Rientolassa ja tiistaina 4.4. klo 18 Otalammella Härkälän monitoimikeskuksessa. Kumpikin tapahtumista on kaikille avoin ja maksuton.

Vihdissä on vireää partiotoimintaa jo ennestään, mutta lisää tulijoita olisi. ”Haluamme tarjota Vihdissä yhä useammalle lapselle ja nuorelle mahdollisuuden partioharrastukseen, joten Nummelaan on perusteilla kokonaan uutta partiotoimintaa. Otalammella taas käynnistellään uusia ryhmiä osaksi Hiidenveden Samoojat -paikallisyhdistyksen toimintaa”, tapahtumien järjestäjä Mari Sundell kertoo.

”Toivomme mukaan jokaisen partiosta kiinnostuneen. Siis lapset, nuoret, aikuiset ja ihan kaikki, lämpimästi tervetuloa mukaan partion elämykselliseen maailmaan!”, Sundell kannustaa.

Partion viikkotoiminta ei käynnisty välittömästi, sillä ensin tarvitaan mukaan harrastuksesta kiinnostuneita aikuisia. ”Partio on aikuisellekin ihan paras harrastus. Partiossa innostuu väkisinkin, kun ympärillä on huippuja tyyppejä ja tekemisen meininki on mahtava. Apua saa aina ja esimerkiksi partion aikuisten koulutusjärjestelmä päihittää monet vastaavat työpaikan tarjoamat koulutukset laadukkuudessaan. Mahdollistaessaan lapsille ja nuorille hyvän harrastuksen aikuinen saa siinä samalla itsekin elämyksiä ja iloa. Partio on mitä mainiointa vastapainoa työlle, opiskelulle, vanhempainvapaalle tai muulle arjen aherrukselle,” Mari Sundell hehkuttaa.

Partion superpäivillä on luvassa monipuolista toimintaa retkiherkkujen valmistamisesta hoksnokkaa vaativiin pulmatehtäviin, toiminnallisiin rastitehtäviin sekä tietysti tietoa partiosta. ”Voit tulla kumpaan tapahtumaan tahansa eli kummassakin tapahtumassa on tietoa sekä Nummelan että Otalammen uudesta partiotoiminnasta, ja totta kai vihtiläisestä partiotoiminnasta kokonaisuudessaankin”, Sundell vinkkaa.

Kaikille avoin ja maksuton partion seikkailuilta Rientolassa maanantaina 3.4. klo 18-19.30 ja Härkälän monitoimikeskuksessa tiistaina 4.4. klo 18-19.30.

Lisätietoja: Petra Valkonen, p. 050 446 0056, petra.valkonen@partio.fi

Kuva: Pauliina Rokkila

Partio on täynnä ystävyyttä, naurua ja unohtumattomia elämyksiä. Partio on kaikille avoin harrastus, joka vaalii vastuuntuntoisuutta, ympäristön ja toisten ihmisten huomioimista sekä johtajuustaitoja.

Vapaaehtoisemme antavat vuosittain yli 3 miljoonaa tuntia aikaansa lasten ja nuorten partioharrastamisen mahdollistamiseksi. Tämä vastaa yli 1800 nuorisotyöntekijän työpanosta.

Suomen Partiolaiset – Finlands Scouter ry on Suomen suurin nuorisojärjestö, jonka toiminnassa on vuosittain mukana yli 65 000 jäsentä. Maailmanlaajuisesti partiolaisia on noin 45 miljoonaa yli 200 maassa. Meillä olet osa maailmanlaajuista yhteisöä, jonka avulla maailmasta voi tehdä paremman paikan. Lähde mukaan seikkailuun!

Aikuiset, Partio nosteessa, Uutiset , , ,

Aiheeseen liittyvää

Kommentoi