Lippukuntapäivä oli täynnä messuhumua ja iloisia kohtaamisia

6.4.2017,

Lauantaina 25.3. järjestetty Lippukuntapäivä kokosi Siuntioon 80 osallistujaa uusmaalaisista lippukunnista. Ensimmäistä kertaa messujen muodossa järjestetty Lippukuntapäivä oli täynnä tietoa, tukea ja innostumista.

Messut keräsi osallistujilta kiitosta; messukonsepti oli kaivattu ja piirin eri ryhmien tuottamilta messupisteiltä sai monipuolisesti eväitä omaan lippukuntaan.

Koulutuksen hauskalla messupisteellä pääsi kalastamaan koulutuksia.

Lippukuntapäivässä oli esillä kaikkea aina lippukuntasparrauksesta Pinkkipartioon, kotikunnan partiopotentiaalista oman vapaaehtoistyypin testaukseen ja partiotaitokisoista Säihkeeseen. Tilaisuudessa mm. julkaistiin Säihkeen alaleirien nimet: Tuike, Hohde, Loiste, Kajo, Säde ja Hehku. Messujen hauskimmaksi äänestettiinkin Säihkeen piste, jossa sai askarrella oman alaleirin värisen peilipallon roikkumaan partiohuiviin. Kaikista messupisteistä pidettiin tasapuolisesti.

Lippukunnan uuteen työnjakoon opastivat kolme nallea.

”Lämpimät kiitokset kaikille osallistujille ja messupisteiden järjestäjille. On aina jännittävää kokeilla jotain asiaa ensimmäistä kertaa ja tuntui hyvältä, kun messut koettiin hyödyllisinä”, tapahtumanjohtaja Mari Sundell kiittelee. ”Messut järjestetään myös ensi keväänä, joten tervetuloa silloin mukaan, jos herkku jäi nyt maistamatta.”

Mikäli osallistuit Siuntiossa järjestettyyn Lippukuntapäivään, voit antaa siitä palautetta täällä.

Syksyn Lippukuntapäivä järjestetään Järvenpäässä 21.10. Ohjelmasta voi valita kaksi koulutusta ja lisäksi tarjolla on omakustanteista johtajahuoltoa: ilmajoogaa, neulekäsitöitä, frisbeegolfia tai museovierailu. Majoittuville on tarjolla illalla vielä iltapalaa, yhdessäoloa, pelailua ja saunomista. Seuraavana päivänä siirrymme aamupalan jälkeen jatkoille piirin syyskokoukseen. Ilmoittaudu Lippukuntapäivään tästä.

Syksyn Lippukuntapäivä Facebookissa ja piirin tapahtumakalenterissa.

Kuvat: Jaana Hopeakoski

Aikuiset, Uutiset ,

Aiheeseen liittyvää

Kommentoi