Lippukuntapäivä oli elämyksiä, ystäviä ja naurua

3.11.2016,

Yksi syksyn parhaista partioviikonlopuista vietettiin Loviisassa 29.-30.10., kun lähes 70 uusmaalaista partiolaista osallistui Lippukuntapäivään perinnekeskus Kuggomissa. Paikalla oli edustettuna lähes puolet Uudenmaan lippukunnista.

Lippukuntapäivä käynnistyi erilaisilla koulutuksilla ja suurin osa porukasta osallistui parempaa lippukuntaa käsittelevään työpajaan. Tarjolla oli myös tukea ryhmänjohtamiseen ja koulutuksia eri ikäkausista.

Lounaan jälkeen käynnistyi Amazing Kokka-race -kaupunkiseikkailu, joka lähetti ryhmät erilaisten elämysten pariin. Osa surffasi, osa ajoi kartingia ja osa pääsi tutustumaan Loviisaan viihdyttävän ja asiantuntevan paikallisoppaan kanssa. Elämysohjelmien päätteeksi kokoonnuttiin vanhaan ja tunnelmalliseen hirsitaloon iltapäiväkahveille. Perinnekeskus Kuggomissa kaupunkiseikkailu huipentui yllätystehtäviin kuten paikalliselle sudenpenturaadille esiintymiseen ja erilaisiin tarkkuustehtäviin.

lpk2

lpk3

lpk4

Kuvat: Jaana Hopeakoski ja Ville Vänskä

Viimeistään piirileiri Säihkeen järjestämä iltaohjelma nosti tunnelman huippuunsa. Riehakkaan kisailun lomassa saatiin paljon tietoa ensi kesän piirileiristä ja toki myös omasta ryhmästä.

Tapahtumasta tehtiin myös iso juttu paikallislehteen, Loviisan Sanomiin (lataa pdf tästä):

partiolaiset

Lisää Lippukuntapäivän tunnelmia löytyy Facebookista ja aihetunnisteilla #uusimaapartio ja #säihke2017.

Palaute tekee tulevista tapahtumista entistäkin parempia

Mikäli osallistuit tapahtumaan, arvostaisimme palautettasi kovasti. Voit antaa palautetta tästä.
Mikäli et osallistunut tapahtumaan, toivomme palautetta myös sinulta. Voit antaa palautetta tästä.

Lippukuntapäivä järjestetään syksyllä ja keväällä

Keväällä Lippukuntapäivä järjestetään kevätkokouksen yhteydessä muutaman tunnin koulutustapahtumana. Kannattaa pysyä kuulolla yksityiskohdista, keväällä nähdään taas!

P.S. Lue myös uutinen sunnuntain syyskokouksesta.

Aikuiset, Partio nosteessa, Uutiset , ,

Aiheeseen liittyvää

Yksi vastaus artikkeliin “Lippukuntapäivä oli elämyksiä, ystäviä ja naurua”

  1. […] kokoontui lokakuun 28.10.2016 Loviisassa. Tunnelma oli odottava paitsi lippukuntapäivän, myös sunnuntaina pidettävän syyskokouksen […]

Kommentoi