Tapahtumailmoittautumisen peruminen

Vallitsevasta koronapandemiasta johtuen voit peruuttaa ilmoittautumisesi syksyn 2020 piiritapahtumaan maksutta milloin vain. Ethän tule tapahtumaan, jos sinulla on jonkinlaisia oireita.

Osallistumismaksu laskutetaan (ja ilmaisten tapahtumien kohdalla laskutetaan 20€), mikäli ilmoittautumista ei peruta, mutta osallistuja ei saavu paikalle.

Normaalisti ilmoittautumisen voi perua maksutta ennen ilmoittautumisajan päättymistä, tämän jälkeen ilmoittautunutta voidaan laskuttaa.

Ilmoittautumisen peruminen

Jos tapahtumaan on vielä aikaa, tee peruutus piiritoimistolle (uusimaa@partio.fi / 09 8865 1400).

Juuri ennen tapahtumaa (toimistoajan ulkopuolella) tehtävät peruutukset tehdään suoraan tapahtumanjohtajalle (jonka tiedot löydät tapahtumakirjeestä ja tapahtumakalenterista) SEKÄ sähköpostiviestillä piiritoimistolle tiedoksi.

  • Muista ilmoittaminen myös omaan lippukuntaan!
  • Jos ilmoittautumista ei peruta lainkaan, osallistumismaksu laskutetaan kokonaan ilmoittautuneelta. Ilmaisten tapahtumien kohdalla laskutetaan 20,00€.
  • Lippukunnan voi olla mahdollista ilmoittaa toinen osallistuja peruuttaneen tilalle. Osallistujan vaihtamisesta on keskusteltava toimiston tai tapahtumanjohtajan kanssa.

Sairastumisesta johtuva peruminen

Mikäli peruutus johtuu sairaustapauksesta, voit hakea lääkärintodistuksella tapahtumamaksun korvausta partiovakuutuksesta. Toimi tässä tapauksessa seuraavasti:

  • Ilmoita tapahtumanjohtajalle ja piiritoimistolle.
  • Kun saat laskun, maksa se ja hae laskun korvausta vakuutusyhtiöltä, katso ohjeet täältä.
  • Korvaushakemuksen tekee aina vakuutettu eli partiolainen tai hänen huoltajansa.

 

Yläkuva: Mari Lehtisalo