Piiritapahtumaan ilmoittautuminen

Partiolaisen ilmoittautuminen piirin tapahtumiin ja koulutuksiin

 1. Tee tapahtumailmoittautuminen partion jäsenrekisteri Kuksaan ilmoittautumislinkin kautta. Linkit löytyvät tapahtumakalenterista.
 2. Ilmoittautumisen voi tehdä joko huoltaja (alle 18-vuotiaan), osallistuja (yli 18-vuotias), jäsenrekisterinhoitaja tai pestivastaava.
 3. Partion jäsenen tulee luoda itselleen PartioID eli rekisteröityä Kuksaan ennen ensimmäistä tapahtumailmoittautumista. Kirjautumisessa tarvitaan jäsennumeroa, jonka voi tarkistaa jäsenkortista, lippukunnan jäsenrekisterinhoitajalta tai piiritoimistolta.
 4. Tapahtumiin osallistumisen edellytyksenä on, että partion jäsenmaksu on maksettu.
 5. Ilmoittautumisen yhteydessä tarkista, että osallistujan yhteystiedot– erityisesti sähköpostiosoite – ovat Kuksassa oikeat. Tapahtumakirjeet tulevat useimmiten sähköpostilla!
 6. Muista ilmoittaa lippukuntaan, mihin tapahtumaan olet osallistumassa.
 7. Ohjelmatapahtumiin ilmoittautuja voi valita maksajaksi itsensä tai lippukunnan. Kysy lippukunnaltasi, mikä on teidän käytäntönne.
 8. Kun ilmoitetaan alaikäisiä osallistujia, on huolehdittava siitä, että osallistumiseen on huoltajan lupa.

Ei-vielä-partiolaisen ilmoittautuminen piirin tapahtumiin ja koulutuksiin

Jos et ole partion jäsen ja haluat tulla tutustumaan, olet tervetullut! Vain johtajakoulutukset ovat pääsääntöisesti pelkästään jäsenille, kaikkiin muihin piiritapahtumiin voi tulla tutustumaan partioon!

 • Ilmoittautuminen tehdään myös jäsenrekisteri Kuksaan, mutta ilman rekisteröitymistä. Ilmoittautumislinkit löytyvät tapahtumakalenterista.
 • Voit tutustua partioon tapahtumissa kolme kertaa, jonka jälkeen tulee ilmoittautua jäseneksi, mikäli haluat jatkaa tapahtumiin osallistumista.
 • Ei-jäsenille tapahtumamaksu on 20€ partiolaisten maksua suurempi.
 • Suomen Partiolaisilla on vakuutus myös ei-jäsenille, jotka tutustuvat partioon korkeintaan kolme kertaa.

Yläkuva: Anna Enbuske