Lauri ”Unski” Untamolle Suomen Partiolaisten arvostettu aatemerkki Hopeasusi

6.12.2018,

Lauri ”Unski” Untamolle (Tuuspartio) on myönnetty Suomen partiolaisten arvostettu aatemerkki Hopeasusi numero 146.

Hopeasusi voidaan myöntää partiojohtajalle, joka on yli 15 vuoden ajan toiminut vastuullisissa partiojohtajatehtävissä ja saavuttanut arvoaseman laajalti tunnettuna partiopersoonana. Saaja on omalla poikkeuksellisen suurella panoksellaan positiivisesti ja rakentavasti vienyt partiotoimintaa eteenpäin ja lisännyt partioliikkeen tunnettuutta.

Lauri Untamo on 27-vuotisen partiouransa aikana toiminut vastuullisissa johtajatehtävissä mm. tuusulalaisen Tuuspartion lippukunnanjohtajana, Uudenmaan Partiopiirin piirinjohtajana ja Suomen Partiolaisten koulutusjohtajana. Tällä hetkellä Untamo toimii aktiivisesti partion vapaaehtoisten tukemiseksi järjestettävän johtamiskoulutuksen kehittäjänä ja jakaa osaamistaan eteenpäin aktiivisena partionjohtajajatkokurssin kouluttajana.

”Unski tunnetaan yhteistyökykyisenä ja avarakatseisena partiojohtajana, jolla on toisia ihmisiä kunnioittava tapa toimia. Unskin ajatus itsensä kehittämisestä on saanut hänet hakeutumaan yhä uusiin partiotehtäviin ja partiopolku on ollut nousujohteinen. Unski on yhteiskunnallisesti hyvin aktiivinen ja tuntee vastuuta yhteisistä asioista, varsinkin jos ne koskevat lapsia ja nuoria,” perustelevat piirinjohtajat Jussi Leinonen ja Tommi Tiira.

Suomen partiolaisten varapuheenjohtaja Ilona Turunen, Uudenmaan partiopiirin varajohtaja Tommi Tiira ja piirin toiminnanjohtaja Tea Hurme luovuttivat merkin Untamolle Tuuspartion itsenäisyyspäivän juhlassa Tuusulan Lahelassa 6. joulukuuta.

 

Uutiset ,

Aiheeseen liittyvää

Kommentoi