KV-koordinaattori

8.2.2016,

Haluatko olla luomassa leirille kansainvälistä tunnelmaa? Tiedätkö miten osallistujat ympäri maailmaa saadaan innostumaan piirileiristä? Haluatko päästä seuraamaan kansainvälisten osallistujien matkaa Suomeen, leirille ja aina takaisin kotimaahansa asti?

Vastaat kansainvälisten vieraiden kutsumisesta ja osallistumisesta leirille. Huolehdit että kaikki kansainväliset osallistujat saavat leiristä kokonaisvaltaisen elämyksen ja pääsevät mukaan leiriarjen iloihin. Olet mukana luomassa yhteenkuuluvuuden tunnetta riippumatta kielestä tai kansallisuudesta.

Saat tutustua moniin ulkomaalaisiin partiolaisiin ja tuoda kansainväliset osallistujat osaksi leiriarkea. Pääset kehittämään omaa kielitaitoasi ja luomaan kontakteja ympäri maailmaa. Olet sanavalmis ja toimit iloisella asenteella. Toivomme sinulta löytyvän aiempaa kokemusta kansainvälisestä toiminnasta sekä tiimin johtamisesta.

Lue lisää pestikuvauksesta: KV-koordinaattori

HAE: Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi 21.2.2015 mennessä sähköisesti osoitteeseen uusimaa@partio.fi  tai osoitteeseen Töölönkatu 55, 00250 Helsinki. Pestit täytetään hakuajan päätyttyä ja sopivan henkilön löydyttyä.  Hakemuksessa tulee kertoa, mitä tehtävää haet, kuvata lyhyesti, millaista projektia haluaisit olla toteuttamassa ja miksi? Kuvaa itseäsi johtajana, ihmisenä ja partiolaisena? Kerro hiukan koulutus – ja osaamistaustastasi. Mainitse myös, mitä aikaisempaa pestiä tukevaa kokemusta sinulla on ja miksi juuri sinut tulisi valita tehtävään? Mukaan voit liittää esimerkkejä aiemmista töistäsi tms.

 

Avoimet pestit, piirileiri ,

Aiheeseen liittyvää

Kommentoi