Kuulumisia piirihallituksesta

5.10.2018,

Piirihallitus kokoontui tiistaina 18.9.2018 Partioasemalla. Lue ministeriöiden kuulumiset!

Hallinto

Piirin yhteisvastuuhanke “100 uutta tapaa” ja hanketyöntekijän työsuhde on päättynyt.

Luottisseminaarissa elokuussa tehtiin piirin toimintasuunnitelma vuodelle 2019, opittiin lisää fasilitoinnista ja inspiroiduttiin miettimään “näin on aina ennenkin tehty” -ajatusten ulkopuolelle. Mukaan olisi mahtunut enemmänkin luottiksia!

Piirin sääntömääräinen jäsenkokous järjestetään lokakuussa. Hallituksen kokouksessa hyväksyttiin piirin toimintasuunnitelma 2019 ja talousarvio 2019 esitettäväksi jäsenkokoukselle. Syyskokouksessa valitaa uusia jäseniä piirihallitukseen.

Suomen partiolaisten Tulevaisuusseminaarissa 22.-23.9. pohditaan suomalaisen partiotoiminnan tulevaisuutta sekä järjestetään Partioneuvoston kokous II/18, jossa päätetään muun muassa partion peruskirjan ja partiolupauksen muutosprosessin käynnistämisestä.

Ohjelma

Piirin sudenpentu-seikkailijatapahtuma kerää Keravalle 29.9. jopa 650 osallistujaa tekijöineen. Tarpojien taitopäivän 6.10. suunnittelu on aloitettu. Vaeltajien Ohituksessa 6.10. on staabi ja ohjelma valmiina, mutta ilmoittautuneita vielä hyvin vähän.

Alue ja lippukuntatuki

Lippukuntasparrauksesta päätettiin tehdä jatkossa tilattava palvelu lippukunnille. Sparrausta räätälöidään lippukunnan tarpeisiin istuvaksi.

Moninaisuusryhmä alkaa julkaista piirin Instagram-tilillä moninaisuusvinkkejä joka toinen viikko. Ryhmä on pohtinut myös Yhteisvastuuhankkeessa kehitettyjen toimintojen jatkumista.

Aluetapaamiset ovat pyörineet viikolla 38. Kaikki valmentajavastaavat ovat lähdössä SP:n Johtotähti-tapahtumaan, jonne odotetaan myös lippukuntien johtokolmikoita.

Koulutus

Marraskuun Akela-Sampo-kurssille on ilmoittautuneita, mutta kurssinjohtajaa etsitään vielä. Vuoden kolmas partiojohtajan peruskurssi on alkanut ja lokakuussa kouluttautuvat johtokolmikot.

Vapaaehtoistuki

Haku mentoriksi ja aktoriksi käynnistyy marraskuussa – nyt haetaan mentorointikoordinaattoria, olisitko se sinä?

Aikuiset, Avoimet pestit, Piirin kokoukset, Uutiset, Vaeltajat ,

Aiheeseen liittyvää

Kommentoi