Koulutusten kestosuosikki: Partiojohtajaperuskoulutus

28.8.2014,

”PJ on idoli!” – eikä suotta. Partiojohtajaperuskoulutus (pj-pk) on partiokoulutuksen klassikko ja aina yhtä ajankohtainen. Se antaa kokeneelle vaeltajakonkarille tai aikuisena partion aloittaneelle aiempaa syvemmät tiedot siitä, mitä partio on, mitä partio-ohjelma on ja miten erilaisia ihmisiä ja ryhmiä johdetaan.

woggle_pjkurssi

Koulutuksessa vaihdetaan kokemuksia, kuljetaan pitkin rastiratoja ja ratkaistaan ongelmia retkeillen. Partiojohtajaperuskoulutuksen käyminen tarkoittaa myös uusia ystäviä yli lippukuntarajojen, itsensä haastamista sekä tietysti partiojohtajan valtakirjaa ja arvostettua, nahkaista woggle-solmua partiohuivissa.

juhopyorny_sihukuva
Juho Pyörny kannustaa mukaan kurssille. Kuva: Sipoon Hukat

”Koulutus kannattaa aina! PJ-PK on paitsi johtajakoulutusta niin samalla myös omaa partioaikaa, joka tarjoaa taatusti säkenöiviä ja innostavia uusia partiokavereita”, sanoo tulevan PJ-PK 2/2014 -kurssin johtaja Juho Pyörny (Sipoon Hukat).  ”Tässä paketissa alkaa olla fiilistakuu. PJ-kurssilla on kerta toisensa jälkeen tunnelmaa ja aikuisista alkaen hauskaa. Kurssilla jokaiselle etsitään uusi haaste!”

Entä onko tämän syksyn kurssilaisille luvassa jotakin erityistä? ”Edellisiä kursseja on vakoiltu. Tänä syksynä paketti on vähintäänkin yhtä hyvä kuin kaksi edellistä yhteensä”, Juho väläyttää.

Tänä syksynä piiri tarjoaa kaksi erilaista partiojohtajaperuskoulutusta. Partiojohtajaperuskoulutus 2/2014 on muodoltaan perinteinen, kahden koulutusviikonlopun ja niiden välissä tehtävän johtamisharjoituksen kurssi. Monimuotoinen partiojohtajaperuskoulutus koostuu alkutapaamisesta, itsenäisistä tehtävistä ja yhdestä kurssiviikonlopusta.

Ilmoittaudu heti ja varmista paikkasi koulutuksissa!
Partiojohtajaperuskoulutus 2/2014
Monimuotoinen partiojohtajaperuskoulutus

Aikuiset, Koulutus, Uutiset, Vaeltajat , ,

Aiheeseen liittyvää

Kommentoi