Kokka-solki numero 13.

8.2.2017,

Kokka-solki on Uudenmaan Partiopiirin arvokkain huomionosoitus. Se voidaan jakaa partiojohtajana esimerkillisesti vuoden aikana palvelleelle uusmaalaiselle, uudistusmieliselle ja muutosta pelkäämättömälle sekä eri tehtävissä henkistä tai fyysistä uudisraivausta edistäneelle partiojohtajalle.

Perusteluissa tulee tavanomaisten tietojen lisäksi kertoa konkreettisin esimerkein ehdokkaan partiojohtamisesta ja sen vaikutuksista, sekä mielellään siteerata eri henkilöiden kommentteja siitä. “Hän on kiva kaveri” ja “mielestämme hän jos kuka ansaitsee tämän huomionosoituksen” eivät riitä pelkästään perusteluiksi Kokka-soljen myöntämiselle.

Soljen saaja saa 250 euron suuruisen stipendin ja partioasussa kannettavan hopeisen Kokka-soljen luovutuskirjoineen. Kokka-solki voidaan myöntää tarpeen mukaan myös ei-uusmaalaiselle partiolaiselle erityisen uusmaalaisesta partioinnista tai ei-partiolaiselle erityisen partiomaisesta toiminnasta. Tällöin solkeen ei liity stipendiä.

Ehdotukset Kokka-soljen saajiksi jätetään seuraavan ansiomerkki dl:n yhteydessä 15.4. Kuksaan. Piirin palautetoimikunta myöntää piirin omat ansiomerkit ja käsittelee lippukuntien hakemat SP:n ansiomerkkiehdotukset.

Aikuiset, ansiomerkit, Uutiset , ,

Aiheeseen liittyvää

Kommentoi