Kohtaamiseen lähdössä yli 3 000 partiolaista

4.4.2017,

Kevään kohokohta, partioviikko ja sen kruunu Kohtaaminen lähestyvät. Sunnuntaina 23. huhtikuuta kohtaamme Helsingin keskustassa yli 3 000 partiolaisen kanssa yli sadasta pääkaupunkiseutulaisesta ja uusmaalaisesta lippukunnasta! Tällä viikolla Kohtaamisen yhteyshenkilöille lippukuntiin lähtee tarkemmat ohjeet partioasuista ja -lipuista, ohjelmasta, paraatireitistä ja kaikista Kohtaamisen yksityiskohdista.

Hassuja hattuja ja kukkaseppeleitä – vaiko sittenkin perinteinen partioasu?

Partioparaatiin voi kukin lippukunta voi osallistua omalla tyylillään pukeutumalla viralliseen partioasuun tai halutessaan modernimmalla tavalla. Näytetään itsellemme ja muille, että lippukuntamme on yhtenäinen joukko. Ja että meillä on siisti meininki! Inspiraatiota paraatipukeutumiseen voi etsiä vaikka näiltä tyylikkäiltä lippukunnilta (ks. alla).

Vielä ehdit kokemaan Kohtaamisen

Kääk, menikö Kohtaamisen ilmoittautuminen ohi ja haluaisit yhä mukaan? Tai eikö lippukuntasi ole tulossa, mutta et haluaisi jäädä paitsi Kohtaamis-tunnelmasta? Huoli pois, voit pestautua mukaan vapaaehtoiseksi auttamaan esimerkiksi järjestyksenvalvonnassa tai ilmapallojen jakamisessa. Lisätiedot Tiia Wahlroos ja Panu Kantola, etunimi.sukunimi@partio.fi.

Tässä Hyvinkään Metsätyttöjen, Lauttasaaren Luotsityttöjen sekä Leppäpirkkojen pukeutumisvinkkejä!

Kuvat Johanna Junkkari ja Marju Saarinen. Teksti: Pääkaupunkiseudun Partiolaiset ry

 

 

 

 

Ohjelmatapahtumat, Uutiset ,

Aiheeseen liittyvää

Kommentoi