Kevätpiknik ja vaeltajaohjelma – match made in heaven!

13.3.2017,

Uudenmaan ja Pääkaupunkiseudun vaeltajat pääsevät nauttimaan Helsingin keväästä 20. toukokuuta rennon piknikin merkeissä. Vaeltajapiknik on nimensä mukaisesti vaeltajille suunnattu tapahtuma, jonka agendalla on antaa keväinen piristysruiske vaeltajavartioiden toimintaan. Tapahtuman johtaja Mia Hämäläinen on kerännyt ympärilleen osaavan staabin järjestämään inspiroivaa lauantaipäivää vaeltajille ja vaeltajaluotseille. Staabi haluaa korostaa, ettei tapahtuma ole suunnattu vain olemassa oleville vaeltajavartioille, vaan piknik on myös “seuranhakutapahtuma”, jossa sopivaa vaeltajavartiomätchiä voi etsiä parhaasta valikoimasta.

Vaeltajat (18-22-vuotiaat) ovat Uudenmaan partiopiirin pienin ikäkausi. He ovat kuitenkin usein lippukuntien aktiivisia johtajia, joiden oman ohjelman toteuttamiseen ei välttämättä ole kaikissa lippukunnissa resursseja. Vaeltajapiknikin staabi toivookin, että tapahtuma toisi toivottua vaihtelua partioarkeen.

“Vaeltajapiknikin tapahtumapaikkana toimii Helsinki, sillä haluamme mahdollisimman monen pääsevän helposti paikalle. Lisäksi on tietysti hienoa, että partio näkyy kaupungissa”, Mia Hämäläinen kertoo. “Mukaan on helppo ottaa myös evp-kaverit, kun ei tarvitse heti suunnata eräilemään” hän lisää. Rennon piknikin ohjelmasta staabi ei halua vielä paljastaa liikaa. Luvassa on kuitenkin tietysti hyvää ruokaa, seuraa ja mehukkaita työpajoja vaeltajavartioille.

Lisätiedot ja ilmoittautuminen (7.5. mennessä) täältä.

Facebook-tapahtuman löydät täältä.

Viime syksynä piirien vaeltajat haastoivat itsensä Ohituksessa. Lue juttu hyvin onnistuneesta tapahtumasta täältä.

Teksti: Kaisla Rahkola (Kieh)

Kuva: Sara Rissanen

Ikäkaudet, Ohjelmatapahtumat, Uutiset, Vaeltajat , , ,

Aiheeseen liittyvää

Kommentoi