Kevätkokous valitsi piirin varajohtajaksi Tommi Tiiran

25.3.2017,

Uudenmaan Partiopiiri ry:n lippukuntapäivä ja pirteä kevätkokous kokosi yli sata henkilöä lauantaina 25.3.2017 Siuntioon. Lippukuntapäivän messuilla piirin ryhmät esittelivät uusia ajatuksia ja ideoita lippukuntiin vietäväksi. Medialähettiläät järjestivät viestintäkoulutuksen. Kevätkokouksessa valittiin partiopiirille varajohtaja. Uudenmaan Partiopiirin varajohtaja vuosina 2017-2018 on Tommi Tiira (27) Järvenpään Scouteista ja Tuuspartiosta. 

”Opintojen päättymisen jälkeen ajattelin, että nyt olisi aikaa panostaa partioon. Partio on ollut itselle nuoruudesta asti tärkeä harrastus ja haluan mahdollistaa sen myös tämän päivän lapsille ja nuorille”, Tiira kertoo.

Henkilövalintojen lisäksi Uudenmaan Partiopiirin kevätkokouksessa mm. hyväksyttiin vuoden 2017 toimintakertomus ja tilinpäätös. Kokous keskusteli vilkkaasti talousasioista. Rajamäen Metsänkävijät ehdotti ja Jokipartio kannatti pontta, joka vaatii sanallisen kuvauksen lisäämistä piirin sekä projektin tilinpäätökseen. Ponsi hyväksyttiin ja hallitus valmistelee kuvauksen kevätkokoukselle 2018. Piirin jäsenmaksu I ja II-jäsenille vuodelle 2018 päätettiin olevan 29 euroa. Rajamäen Metsänkävijät ehdotti ja Lepsämän Partio kannatti vastaesitystä, että piirin jäsenmaksua ei korotettaisi. Äänestyksen tuloksena hallituksen esitys jäsenmaksun korottamisesta 29 euroon voitti äänin 63/20.

Ansiomerkit jaettiin seuraaville henkilöille:
Iiro Auvinen (Inkoon Samoilijat ry) Uudenmaan Partiopiirin pronssinen ansiomitali
Nina Leino (Virkkalan Tulentekijät ry) Suomen Partiolaisten pronssinen ansiomitali

Kiitos Siuntion Koskikaroille sekä Muusimaalle kokousjärjestelyistä.

Kuvia lippukuntapäivästä ja kevätkokouksesta löytyy piirin Flickristä. Säihke-Instaframe-kuvat löytyvät täältä.

Piirin kokoukset, Uutiset , , , , ,

Aiheeseen liittyvää

Kommentoi