Jukolan Veljissä ja Siskoissa starttaa aikuisten oma partioryhmä

20.11.2015,

Nurmijärvelle, Jukolaan Veljiin ja Siskoihin, on perusteilla partioryhmä aikuisille. Ryhmän ensimmäinen tapaaminen on tammikuussa ja mukaan kutsutaan kaikki partiosta kiinnostuneet aikuiset – aikaisempaa partiokokemusta tai –taustaa ei tarvitse olla.

”Totta kai haluamme aikuisia partioon”, Paula Salminen kertoo. ”Olemme miettineet tosi paljon sitä, miten aikuisen olisi helppo tulla partioon. Haluamme tarjota aikuisille mahdollisuuden opetella partiotaitoja ja pitää hauskaa ilman, että tarvitsee itse järjestää”, Salminen valottaa. ”Tammikuussa aloittavassa aikuisten omassa partiossa voi olla vanhoja lippukuntalaisia tai ihan uusia aikuisia – tärkeimpänä nyt alkuun se, että tässä ryhmässä saa osallistua, tulla paikalle ilman sen kummempia valmisteluja. Uskon, että jokainen aikuinenkin haluaisi silloin tällöin harrastaa partiota samaan tapaan kuin lapset ja nuoret”, Salminen summaa.

Kiinnostusta ryhmään on jo nyt, mutta enemmänkin on tarkoitus markkinoida. ”Mainostamme ryhmää Facebookissa, kaupan ilmoitustaululla, nettisivuilla, lehdessä ja viestein lasten vanhemmille. Uskon, että saamme oikein hyvänkokoisen porukan mukaan.”

Toimintaa suunnitellaan tarkemmin ryhmän ensimmäisessä tapaamisessa tammikuussa. ”Kaikkea hauskaa on varmasti luvassa”, Salminen lupaa.

Tällä hetkellä Uudellamaalla ainakin Hyvinkään Miilupartiossa ja Nummen Samoojissa on omat partioryhmät aikuisille.

Lue lisää aikuisten omasta partiotoiminnasta Partiojohtaja.fi -verkkolehdestä.

Kuva: Petri Lehtisyrjä

Aikuiset, Lippukuntakuulumisia, Partio nosteessa, Uutiset ,

Aiheeseen liittyvää

Kommentoi