Järvenpään PopUp-kolo oli menestys

22.4.2016,

Järvenpään Metsänkävijät (4)

Järvenpäässä partioviikon huipennus oli kaksipäiväinen Rantapuistoon pystytetty PopUp-kolo. Keskiviikkona 20.4. ohjelmassa oli rastirata sudenpennuille ja perhepartiolaisille. Jokaiselta rastilta sai rautalankaan pujoitettavan helmen ja täyden nauhan sai kietoa partiohuiviin. Huivimerkillä taas sai partiorannekkeen ja ilmapallon. Rastit olivat hauskoja, hieman haastavia ja osin myös herkullisia. ”Sudenpennut ja pehepartiolaiset pitivät illasta todella paljon”, Kiehisten lippukunnanjohtaja Sanna Kontiainen kertoo. Osallistujia keskiviikon tapahtumassa oli huikeat sata!

Järvenpään Metsänkävijät (1)   Järvenpään Metsänkävijät (8)

Torstaina 21.4. seikkailijat ja tarpojat osallistuivat Miljoona linnunpönttöä -kampanjaan nikkaroimalla lähes 30 linnunpönttöä. Monet olivat tuoneet myös kaverinsa mukaan talkoisiin.  Talkoiden päätteeksi kaikki pääsivät nuotiolle paistamaan vaahtokarkkeja. Torstai keräsi paikalle yli 60 osallistujaa.

Järvenpään Metsänkävijät (6)

Järvenpään Metsänkävijät (13)

”Olemme tosi tyytyväisiä Järvenpään tapahtumaan. Kaikki meni hyvin ja PopUp-kolo kannatti järjestää. Ehkä parasta oli nähdä lasten tapaavan muiden lippukuntien lapsia ja tajuavan, että nuokin meidän koulusta ovat partiosta. Jonkin verran kävijöissä oli myös ei-vielä-partiolaisia”, Sanna Kontiainen kertoo.

PopUp-kolon järjestivät Järvenpään Metsänkävijät, Järvenpään Scoutit ja Kiehiset. ”Alueellinen yhteistyö kannattaa aina ja tässäkin tapahtumassa tuli paljon sen hyviä puolia esiin”, Kontiainen kiittelee.

Kiehiset (5)

Kuvat: Järvenpään Metsänkävijät ja Kiehiset

Partio nosteessa, Uutiset , , , ,

Aiheeseen liittyvää

Kommentoi