Hyvä ruoka, parempi mieli! Muusimaa on jälleen täällä

8.10.2015,

Muusimaa-ryhmä on aloittanut toimintansa pitkän tauon jälkeen. Rajamäen Metsänkävijöiden Riitta Syrjä tekee Ko-Gi-projektinaan Muusimaa-ryhmän käynnistämistä sekä johtaa muonituskoulutuksen 11.-13.12.2015. Jos hyvä ruoka ja mielekäs partiopesti kiinnostaa (ja siis nämähän kiinnostaa kaikkia), lähde mukaan iloiseen ryhmään! Muonituskoulutukseen voi osallistua kertaluontoisestikin.

Muusimaa-ryhmä

Uudenmaan partiopiirin muonitusryhmä, missä vallitsee rempseä ja hyväntuulinen ruoan valmistamisen meininki! Ruoka-aineita mitataan ISOILLA kilomäärillä! Tätä ISOSTI toimimista toteutetaan niin kenttäkeittimien ja patojen kuin muidenkin muonittamiseen liittyvien asioiden äärellä. Tarjoamme käytännön koulutusta partiomuonituksesta kiinnostuneille. Koulutuksen painopiste on leirimuonituksessa. Ryhmässämme on 15 vuotta täyttäneitä tekeviä, rohkeita ja haasteisiin heittäytyviä uusmaalaisia partiolaisia, joita yhdistää oikea asenne partioruokaa kohtaan.

Tule mukaan rentoon ja hyväntuuliseen ryhmäämme!

Ilmoittaudu (nimi, lippukunta, sähköpostiosoite ja puhelinnumero): riitta.syrja@uusimaa.partio.fi

tai liity Facebook-ryhmään: Muusimaa

Muonituskoulutus 11.-13.12.2014 Tuusulassa

Tarjoamme käytännön koulutusta partiomuonituksesta kiinnostuneille. Koulutuksen painopiste on leirimuonituksessa. Koulutukseen ovat tervetulleita 15 vuotta täyttäneet tekevät, rohkeat ja haasteisiin heittäytyvät partiolaiset, joita yhdistää oikea asenne partioruokaa kohtaan. Myös ei-vielä-partiolaiset ovat tervetulleita piirin koulutuksiin ja tapahtumiin (hinta +20 €).

Koulutuksessa harjoitellaan ja opitaan:

  • työturvallisuutta leiri- ja maastoruokailussa sekä suurkeittiöissä
  • hygienia-asioita ja omavalvontaa
  • suurkeittiön koneita ja välineitä (erilaisia kenttäkeittimiä)
  • hyviä muonituksen käytänteitä
  • erityisruokavalioita
  • ohjeiden suurentamista ja pienentämistä
  • suurkeittiön reseptejä
  • leirimuonituksen budjetin laskemista
  • ruoan tarjoilua ja jakamista

Kaikki tämä tekemällä oppien! Kurssille mahtuu 10 ensimmäistä. Ilmoittautumiset viimeistään 15.11.2015 tänne. Seuraa Muusimaan ilmoittelua, niin et jää ilman koulutuspaikkaa!

Aikuiset, Koulutus, Lippukuntakuulumisia, Ohjelmatapahtumat, Samoajat, Uutiset, Vaeltajat , ,

Aiheeseen liittyvää

Yksi vastaus artikkeliin “Hyvä ruoka, parempi mieli! Muusimaa on jälleen täällä”

Kommentoi