Säihke-seminaari

Tervetuloa Säihke-seminaariin!

On tullut aika kokoontua yhteen ja tavata koko #SäihkeCrew porukalla, Tekijäseminaarissa. Seminaari järjestetään 12.-13.11.2016 ja se on tarkoitettu kaikille Säihkeen tekijöille. Paikkana on Pääkaupunkiseudun Partiolaisten helmi Kavalahden leirikeskus Inkoossa. Seminaari alkaa lauantaina klo 9:00 lipunnostolla ja päättyy sunnuntaina klo 14:00.

Luvassa on huippua meininkiä, hyvää ruokaa, hauskaa seuraa, paljon faktaa ja täydellinen mahdollisuus tutustua tiimiimme kokonaisuudessaan. Tehdään yhdessä tehokkaasti tärkeää työtä yhteisen päämäärämme, yhteisen Unelmamme, eteen. Mieti jo valmiiksi kaksi sinua eniten mietityttävää asiaa ja etsitään yhdessä niihin vastaukset viikonlopun aikana. Klikkaa tästä itsesi viikonlopun Aikatauluun.

Mukaan tarvitset tavanomaisen viikonlopun seminaarivarustuksen: partiohuivin ja partiopaidan, makuualustan, makuupussin, tyynyn, muistiinpanovälineet, ruokailuvälineet, tasku-/otsalamppu yöhiippailijoille sekä saunomisvarusteet ja vaihtovaatteet. Ota matkaan Rutkasti säihkyvää mieltä ja yhdessä tekemisen iloa! Pakkaat kassiin tietty mitä muuta ikinä koetkaan tarvitsevasi.

Paikalle on mahdollista saapua jo perjantaina ja näin ollen yöpyä kohteessa jo silloin. Perjantaina projektin johtoryhmä kokoontuu omaan kokoukseensa. Itse tapahtuma on ruokineen ja majoituksineen osallistujalle ilmainen. Matkakuluja ei kuitenkaan korvata, joten neuvomme etsimään kimppakyytejä! Tämä viikonloppu on osa Säihkeen tekijän pestiä ja täten toivomme erittäin lämpimästi, että myös sinä olet paikalla!