Piirin talvipartiotaitokisat Napakelkka

Tervetuloa Uudenmaan Partiopiirin ja Pääkaupunkiseudun partiolaisten partiotaitojen Napakelkka-talvimestaruuskilpailuihin Lohjalle! Kilpailun järjestää Nummen Samoojat ry.

Talvikisoissa mitellään tarpojien, samoajien, vaeltajien ja aikuisten voimin!

Päiväsarjat :

  • Oranssi sarja (12-15-vuotiaat tytöt) ja vihreä sarja (12-15-vuotiaat pojat ja sekavartiot). Kilpailuvartio on lippukunnan luonnollisen vartion jäsenistä koottu neljän, viiden tai kuuden hengen vartio. Vartion jäsenten iät 12-16 vuotta. Vartion yhteisikä on enintään 58, 70 tai 82 vuotta vartion jäsenmäärästä riippuen.

Yösarjat:

  • Sininen sarja (14-18-vuotiaat tytöt) ja punainen sarja (14-18-vuotiaat pojat ja sekavartiot). Vartio on lippukunnan jäsenistä koottu neljän hengen vartio. Vartion jäsenten iät 14-18 vuotta. vartion yhteisikä on enintään 64 vuotta.
  • Ruskea sarja (yli 18-vuotiaat tytöt) ja harmaa sarja (yli 18-vuotiaat pojat ja sekavartiot). Kisavartiona on lippukuntien jäsenistä koottu vartio, jossa on kolme vähintään 18-vuotiasta jäsentä.

Yöpyminen tapahtuu järjestäjien toimittamissa kaminateltoissa.

Ilmoittautuminen:

Koko vartion ilmoittautuminen tapahtuu Kuksan kautta vartionjohtajan ilmoittautumistunnuksella. Vartion jäsenten iät lasketaan kilpailuvuoden kuluessa täytetyin vuosin.

Mitkä PT-kisat?

LUE TÄÄLTÄ KAIKKI MITÄ OLET HALUNNUT TIETÄÄ PT-KISOISTA!

 

The Scout Districts winter scouting skills competition Napakelkka for all scouts over 12 years.