Partiojohtajan peruskoulutus 2/2017, I osa

5.-7.5. Märkiön leirikeskus, Nurmijärvi ja 1.-3.9. Isojärven leirimaja, Pornainen

Kenelle? Sinulle vaeltaja tai aikuinen, joka kaipaat uusia haasteita partiourallesi ja haluat oppia uusia asioita partiosta. Kurssi on suunniteltu palvelemaan erityisesti piirileiri Säihkeen tekijöitä, joilla on mahdollisuus tehdä kurssiin kuuluva johtamisharjoitus piirileiripestissään.

Partiotausta:  Koulutukseen osallistumisen edellytyksenä on vähintään 18 vuoden ikä ja perustiedot partiosta.

Miksi osallistua? Olet ehkä toiminut lippukunnassasi erilaisissa pienemmissä luottamustehtävissä jo useamman vuoden, ja haluaisit siirtyä lippukunnassa vastuullisempiin tehtäviin. Kenties olet tekemässä piirileiri Säihkettä, ja haluat suorittaa johtamisharjoituksesi siihen liittyen. Sinulla on hyvät perustiedot partiosta, mutta kaipaisit ehkä syvempää ymmärrystä; mikä tekee partiosta partiota.

Perinteinen ja arvostettu partiojohtajan peruskoulutus antaa Sinulle hyvät perustiedot ja -taidot ihmisten johtamisesta ja ohjaamisesta, sekä syventää tietämystäsi partion ja partio-ohjelman perusteista.

Nämä asiat voit oppia vain partiossa ja parhaiten juuri PJ-kurssilla!

Lisäksi: Koulutukseen kuuluu kaksi kurssiviikonloppua sekä johtamisharjoitus ja siitä tehty raportti. Johtamisharjoitus tulisi sijoittaa kurssiviikonloppujen väliin. Näin koulutus tukee parhaiten omaa kehittymistäsi johtajana. Saat harjoituksestasi parhaan hyödyn, kun se on:

  • sinun kokoisesi
  • sopivan haastava, eli opit jotain uutta johtamisesta

Sovi siis harjoituksestasi lippukunnanjohtajan ja muun johtajiston kanssa hyvissä ajoin ennen kurssia! Johtamisharjoitus vaatii kokeneemman partiojohtajan ohjaajaksi lippukunnasta. Tällä kurssilla ohjaaja voi olla joku projektissa mukana oleva partiojohtaja.

Kurssisuoritukseen sisältyy suoritettu Turvallisesti yhdessä -lastensuojelukoulutus. Suosittelemme myös SPR:n EA1-kurssin käymistä!

Hinta: 92 €

Ilmoittautuminen 2.4.2017 mennessä Kuksaan.

Ilmoittautumisen yhteydessä kysytään:

  1. Johtamisharjoituksen aihe
  2. Johtamisharjoituksen ohjaaja ja ohjaajan sähköpostiosoite
  3. Johtamisharjoituksen ajankohta
  4. Tiedot Opintokeskus Sivistä varten: syntymävuosi, perus-/toinen- vai korkea-aste, opiskelija/työlllinen/työtön.

Kuva: Kris Loimaala