Partiojohtajan peruskoulutus 1/2018 I osa

9.-11.2.2018, I osa Metsäpirtti, Tuusula
13.-15.4.2018, II osa, Usmitupa, Hyvinkää

Partiojohtajan peruskoulutus on suunnattu 18 vuotta täyttäneille partiolaisille. Kurssi soveltuu parhaiten partiolaisille, jolla on jonkin verran kokemusta partiotoiminnasta ja johtamisesta ja joille partiotermit ja partio-ohjelma on pääpiirteissään tuttu. Kurssilta saa eväitä lippukunnan avainpestien hoitamiseen sekä uusia kontakteja ympäri Uuttamaata.

Koulutuksen aihealueita ovat muun muassa partiomenetelmä, partion johtamiskäsitys sekä lippukunnan hallinto. Kurssilla oppii myös itsensä johtamisesta ja projektin läpiviennistä. Kurssi koostuu kahdesta viikonlopusta sekä kurssiosien väliin sijoittuvasta johtamisharjoituksesta. Kurssilaisia ohjaa tuttu partiojohtaja, jolla on itsellään partiojohtaja-valtakirja. Kurssisuoritukseen sisältyy suoritettu Turvallisesti yhdessä -koulutus. Suosittelemme myös SPR:n EA1-kurssin käymistä.

Koulutuksesta on mahdollista saada opintopisteytetty todistus. Saat ohjeet todistuksen tulostamiseen kurssikirjeestä. Uudenmaan Partiopiirin koulutukset järjestetään yhteistyössä Opintokeskus Siviksen kanssa.

Ilmoittautumisen yhteydessä kysytään:

  1. Johtamisharjoituksen aihe
  2. Johtamisharjoituksen ohjaaja ja ohjaajan sähköpostiosoite
  3. Johtamisharjoituksen ajankohta

Liity myös Facebook-tapahtumaan!

Training for guide and scout leaders is an all-round training for everyone over 18 years old. You’ll learn about leading, troop management, scout method and youth programme and get a variety of tips and inspiration.

Kuva: Jaana Hopeakoski