Partiojohtajajatkokoulutus Ko-Gi 132 (pitkä leiri)

Partiojohtaja-jatkokoulutus (Ko-Gi) on toiselta nimeltään Kolmiapila-Gilwell -koulutus. Koulutus on suunnattu 22 vuotta täyttäneille aikuisille, jotka haluavat perehtyä partiotoiminnan tavoitteisiin ja menetelmiin, kehittää omaa toimintaansa sekä viedä suomalaista partiotoimintaa eteenpäin.

Koulutus koostuu tyypillisesti luonto-, seminaari- ja toimintaosista. Luonto-osalla vietetään perinteistä leirielämää ja verkostoidutaan uusien, eri puolilta Suomea saapuvien partiolaisten kanssa. Sekä luonto- että seminaariosa sisältävät monipuolista, laadukasta koulutusta ja tukea toimintaosaan.

Toimintaosa sisältää projektimuotoisen kehittämishankkeen, joka toteutetaan 6-12 kuukauden aikana, pohdintatehtäviä sekä syventävän oppimistehtävän kouluttautujan itse valitsemasta aiheesta. Koulutuksen aikana oppija käy ohjauskeskusteluja oman ohjaajan kanssa ja hänelle tehdään henkilökohtainen kehittymissuunnitelma. Kehittämishankkeessa oppijaa tukevat oma ohjaaja ja kouluttajat.

Esitietovaatimuksena on partiojohtajaperuskoulutus,  partionjohtajan pestissä vähintään 2 vuotta toimiminen ja retkeilyn ja leirielämän perustaidot.

 

Ko-Gi 132: pitkä leiri 9 pv + 1 vkl

  • 6.-13.6.2019 leiriosa
  • 29.-30.8.2019 Johtajatulien etkot

 

Mikä on Ko-Gi?