Kevät SM-kilpailut Akatemia

Kymenlaakson Partiopiiri ry kutsuu kaikki yli 12-vuotiaat partiolaiset partiotaitojen SM-kilpailuihin Kouvolaan! Tutustu kilpailun nettisivuihin ja Facebook-tapahtumaan.

Uudenmaan partiopiiri maksaa piirin kevätkisojen voittajavartioiden matkat ja kisaosallistumisen. SM-kisoihin voivat osallistua kaikki halukkaat myös käymättä piirikisoissa.

Ai mitkä partiotaitokilpailut? Lue lisää täältä!

Kuljetus

Uudenmaan partiopiirin ja Päpa yhteiskuljetus Akatemia -kilpailuun lähtee aamulla Helsingistä, pysähtyy Järvenpäässä ja jatkaa kohti Kouvolaa. Kilpailun jälkeen palaamme samaa reittiä. Kuljetus on 15€/suunta per matkustaja. Ilmoittaudu kuljetukseen täällä!

 

Tietoa SM-kisoista

Oranssi ja vihreä sarja
Oranssissa sarjassa kilpailevat tyttövartiot, vihreässä sarjassa poika- ja sekavartiot. Kilpailureitin pituus on enintään 9 km.

Kilpailuvartio koostuu viidestä 12-17 -vuotiaasta jäsenestä. Kilpailuvartion yhteenlaskettu ikä saa olla korkeintaan 73 vuotta (sääntömuutoskokeilu 7 §, voimassa 1.4.2013 alkaen). Ikä lasketaan kilpailuvuoden kuluessa täytetyin vuosin eli ikä on kilpailuvuosi miinus syntymävuosi.

 
Kirjava sarja
Kirjava sarja on tarkoitettu samoajaikäisille ja sitä vanhemmille partiolaisille. Kilpailuvartiossa on 3-5 jäsentä. Kilpailuvartion jäsenten ei tarvitse kuulua samaan lippukuntaan, mutta vartio voi edustaa  vain yhtä lippukuntaa. Kirjava sarja ei ole mestaruussarja, eikä osallistujilla ole oikeutta jättää tarkistuspyyntöjä tai vastalauseita.

 
Violetti sarja
Sisuvartiot kilpailevat violetissa sarjassa. Sarjassa noudatetaan SP:n 1.8.2009 voimaan tulleita partiotaitokilpailujen sääntöjä soveltuvin osin. Kilpailuvartion koko on 2-6 kilpailijaa. Lisäksi vartiolla tulee olla mukanaan yksi vähintään 18-vuotias saattaja ja tarvittavat avustajat. Kilpailijoiden tulee olla vähintään 12-vuotiaita. Kilpailuvartion jäsenten ei tarvitse kuulua samaan lippukuntaan, mutta vartio voi edustaa vain yhtä lippukuntaa. Kilpailureitin pituus on noin 3 km ja reitti kulkee kaupunkialueella.

 

Aikataulu

Perjantai 18.5.
19.00 Kisakeskus avataan ja ilmoittautuminen alkaa
21.00-22.30 Iltapala
23.00 Ilmoittautuminen päättyy perjantain osalta, hiljaisuus

Lauantai 19.5.2018
6.45-8.00 Ilmoittautuminen
8.15 Avajaiset
8.30 Lähtö, infotilaisuus ja kahvit kutsuvieraille ja huoltajille
18.30 Palkintojenjako
20.00 Kisakeskus suljetaan

 

Ilmoittautuminen ja osallistumismaksu
Ilmoittautuminen alkaa 1.3.2018 ja päättyy 6.5.2018. Vartionjohtaja ilmoittaa vartionsa kilpailuun Kuksan kautta. Ilmoittautumislinkki löytyy kilpailun nettisivulta ilmoittautumisajan alkaessa. Jälki-ilmoittautuminen on mahdollista 13.5. saakka. Jälki-ilmoittautuneilta peritään kaksikertainen osallistumismaksu.

Osallistumismaksu on 70 euroa/vartio. Osallistumismaksu laskutetaan lippukunnilta. Osallistumismaksu sisältää kilpailussa jaettavan materiaalin, peseytymismahdollisuuden ja yhden lämpimän aterian maaliintulon jälkeen sekä lattiamajoituksen sitä tarvitseville kilpailua edeltävänä yönä. Yöpyjille on tarjolla ilta- ja aamupalaa hintaan 4€/ateria. Yöpyminen sekä ilta- ja aamupala varataan ilmoittautumisen yhteydessä.

 
Huoltajat ja kuljettajat
Kilpailua seuraavat huoltajat voivat varata huoltajapaketin. Huoltajapaketti maksaa 20 € ja se sisältää lattiamajoituksen omin varustein, ruokailut (pe-la) ja tutustumisen kilpailuun. Kullakin piirillä tulee olla myös nimetty piirihuoltaja.

Linja-autonkuljettajille on kilpailukeskuksessa tarjolla maksuton lattiamajoitusmahdollisuus ilman patjoja ja vuodevaatteita. Majoitus pyydetään varaamaan ilmoittautumisen yhteydessä. Mikäli kuljettajalle halutaan myös ruokailut kilpailukeskuksessa, hänelle tulee varata huoltajapaketti.