Johtotähti (SP)

Lippukunnan johtokolmikko, valmentaja ja aluetyön tekijä!

Johtotähti on sinulle tarkoitettu valtakunnallinen tapahtuma 16.-18.11.2018 Lappeenrannassa. Meitä tulee olemaan paikalla yli 1 000 partiojohtajaa, joiden vastuulla on se kaikkein tärkein: lippukuntien hyvinvointi, hyvä johtaminen ja kasvu. Meillä on iso rooli suomalaisen partion kehittämisessä ja johtamisessa.

Johtotähdellä on monta tarkoitusta:
– parantaa sinun johtamistasi
– tehdä lippukunnastasi vieläkin parempi
– pureutua lippukunnan johtokolmikon arkeen ja antaa tukea teille, valmentajille ja aluetyölle piirissä
– mahdollistaa huikea määrä tapaamisia ja vertaistukea
– avata uusia ajatuksia johtamisesta, pestaamisesta ja ohjelman pyörittämisestä
– tutustuttaa sinut uusiin johtamisen tuuliin, mentorointiin, aikuispartioon, kansaivälisyyteen…

Tapahtuma alkaa suurella speed date-tapahtumalla ja jatkuu seuraavana päivänä työpajoilla. Aamusta saamme vieraaksemme SP:n Jäsenkokouksen, Partioneuvoston ja SP:n hallituksen. Pääsemme haastamaan heidät ja toisemme arvokeskusteluun. Illalla pidetään pienet bileet. Sunnuntaina on erinomainen mahdollisuus piirien tai alueiden tapaamisiin, ohjatuun rentoutumiseen tai ulkoiluun tai itsensä haastamiseen.

Työpajat on suunnattu lpkj:lle, ohjelmajohtajalle ja pestijohtajalle. Jokaiselle oma johtamista ja kehittämistä varten suunniteltu neljän työpajan setti. Työpajoissa on mm. yksilön ja tiimin johtamista, taloutta, pestausta, ohjelman laatua, johtamisen kehittämistä jne. Työpajan vetäjinä on parhaat Suomesta löytyneet partiojohtajat, joiden osaaminen on tunnistettua ja tunnustettua.

 

LUE LISÄÄ: www.johtotahti.partio.fi