Akela-sampo -koulutus 3/2018

Onko edessäsi yhtäkkiä lauman verran sudenpentuja tai joukkueellinen seikkailijoita? Ohjelma ei ole tuttu, käsitteetkin hieman hukassa etkä oikein tiedä, mistä edes aloittaisit?

Apu löytyy läheltä! Koulutus antaa valmiuksia toimia 7-12 vuotiaiden lasten ryhmän johtajana. Koulutuksen käyneet tuntevat ohjelman, osaavat tehdä toimintasuunnitelman ja tietävät miten toteutetaan turvallista viikkotoimintaa ja retkiä partio-ohjelman mukaisesti. Lisäksi koulutuksessa saa käytännön vinkkejä arkiseen partiotoimintaan, tapaa piirin muita akeloita sekä sampoja, pääsee jakamaan kokemuksia ja kuulemaan, miten partiota tehdään muissa lippukunnissa!

Koulutus on suunnattu jo pestissään toimiville tai aloitteleville akeloille (sudenpentujohtaja) sekä sammoille (seikkailijajohtaja). Koulutukseen osallistumisen edellytyksenä on vähintään 18 vuoden ikä ja perustiedot partiosta (esim. Tervetuloa Partioon -koulutus).

HUOM! Koulutuksen osana la 10.11. järjestään Ikäkausiohjelman perusteet (sudenpennut/seikkailijat) -moduuli, joka sopii hyvin sudenpentulaumassa tai seikkailijajoukkueessa apuna toimiville aikuisille. Jos olet jo aiemmin suorittanut akela-koulutuksen, pelkästään tämän moduulin käymällä saat suoritetuksi koko sampo-koulutuksen (tai toisinpäin).

Cub scout and adventurer leaders course will give you know-how and best practices about children’s group leading.