Akela-sampo -koulutus 2/18 (monimuotototeutus)

Kurssi järjestetään monimuotototeutuksena, opetuskerrat ovat:

to 16.8. klo 17.30-20.00 Puskapirtti, Sipoo
ti 21.8. klo 17.30-20.00 Partioasema, Hki
la 1.9. klo 11.00-18.00 Puskapirtti, Sipoo
to 6.9.2018 klo 17.30-20.00 Partioasema, Hki

Tervetuloa, pestissä aloitteleva tai toimiva akela (sudenpentujohtaja) tai sampo (seikkailijajohtaja)! Koulutuksen käytyäsi tunnet partio-ohjelmaa sudenpentu- tai seikkailijaikäisten kannalta ja tiedät, miten lapsia johdetaan ja ohjataan. Osaat tehdä toimintasuunnitelman sekä suunnitella viikkokokouksen, joka rakentuu seikkailijoiden ilmansuuntien tai sudenpentujen jälkien pohjalle. Koulutuksessa saat lisäksi paljon käytännön vinkkejä arkiseen partiotoimintaan ja pääset jakamaan kokemuksia ja ajatuksia piirin muiden akeloiden ja sampojen kanssa. Koulutukseen osallistumisen edellytyksenä on vähintään 18 vuoden ikä ja perustiedot partiosta (esim. Tervetuloa partioon -koulutus).

Toteutus: Kurssi on monimuotoinen ja sisältää neljä lähiopetuskertaa. Mikäli et pääse kaikkiin tapaamisiin, kurssin osia tai tarvittaessa koko kurssi on myös mahdollista suorittaa verkossa Moodle-oppimisympäristössä. Suosittelemme kuitenkin vahvasti läsnäoloa!

Jos olet jo käynyt akelan tai sammon koulutuksen: Koulutuksen osana la 1.9. järjestään Ikäkausiohjelman perusteet (sudenpennut/seikkailijat) -moduuli, joka sopii hyvin sudenpentulaumassa tai seikkailijajoukkueessa apuna toimiville aikuisille. Jos olet jo aiemmin suorittanut akela-koulutuksen, pelkästään tämän moduulin käymällä saat suoritetuksi koko sampo-koulutuksen.

Cub scout and adventurer leaders course will give you know-how and best practices about children’s group leading. The course has four lecture days.

Kuva: Mikko Roininen