Akela-sampo -koulutus 1/2018

Koulutus on suunnattu jo pestissä aloitteleville tai toimiville akeloille (sudenpentujohtaja) tai sammoille (seikkailijajohtaja). Koulutukseen osallistumisen edellytyksenä on vähintään 18 vuoden ikä ja perustiedot partiosta (esim. Tervetuloa partioon -koulutus). Koulutuksen käytyäsi tunnet partio-ohjelmaa sudenpentu- tai seikkailijaikäisten kannalta ja tiedät, miten lapsia johdetaan ja ohjataan. Osaat tehdä toimintasuunnitelman sekä suunnitella viikkokokouksen, joka rakentuu seikkailijoiden ilmansuuntien tai sudenpentujen jälkien pohjalle. Koulutuksessa saat lisäksi paljon käytännön vinkkejä arkiseen partiotoimintaan ja pääset jakamaan kokemuksia ja ajatuksia piirin muiden akeloiden ja sampojen kanssa.

HUOM! Koulutuksen osana la 10.2. järjestään Ikäkausiohjelman perusteet (sudenpennut/seikkailijat) -moduuli, joka sopii hyvin sudenpentulaumassa tai seikkailijajoukkueessa apuna toimiville aikuisille. Jos olet jo aiemmin suorittanut akela-koulutuksen, pelkästään tämän moduulin käymällä saat suoritetuksi koko sampo-koulutuksen.

Koulutus järjestetään samalla paikassa partiojohtaja-peruskoulutuksen kanssa.

Akela- ja sampokoulutuksesta on mahdollista saada opintopisteytetty todistus. Saat ohjeet todistuksen tulostamiseen kurssikirjeestä. Uudenmaan Partiopiirin koulutukset järjestetään yhteistyössä Opintokeskus Siviksen kanssa.

Liity myös Facebook-tapahtumaan!

Cub scout and adventurer leaders course will give you know-how and best practices about children’s group leading.

Kuva: Laura Halme