Uusimaa – Sudenpentu- ja seikkailijatapahtuma Otson loitsu

Otso nukkui jo talviunta,
kun syksyllä maahan satoi lunta.
Toivoi unessansa Otso kovin
saapuvan kevään hovin.
On Otso nyt noussut pesästä, 
unelmoiden kesästä.

Tule mukaan, 
katso kuusen ja koivun juureen, 
lähde mukaan seikkailuun suureen.

Otso suuri Ohtonen, mesikämmen suloinen, toivottaa sinut ja partioystäväsi tervetulleiksi kevään suureen seikkailuun toivottamaan lämmin ja suloinen kesä tervetulleeksi pitkän, lumisen ja kylmän talven jälkeen.

Ratkaise matkanvarrella eteesi asetetut tehtävät ja haasteet, nauti metsän rauhasta, suon tuoksusta, hyvistä ystävistä ja karkota Pikkukarhun ja hänen staabinsa kanssa viimeisetkin talven rippeet kauniista kotimaastamme.  

Olette tervetulleita Otson Loitsu- sudenpentu- ja seikkailijatapahtumaan Sipoon Pilvijärven maisemiin lauantaina 11.5.2024. Seikkailu alkaa klo. 9.00 ilmoittautumisella ja päättyy noin klo. 16.00 

Otson Loitsu on sudenpentujen ja seikkailijoiden toimintapäivä. Tapahtumassa ei ole tarkoitus olla ensimmäisenä viimeisellä rastilla, vaan tarkoitus on nauttia luonnosta, yhdessä tekemisestä ja valjastaa jo hankitut partiotaidot käyttöön sekä oppia tietysti uutta, seikkailua unohtamatta! Päivän toiminta tapahtuu ulkona vartioittain, vartio saa maksimissaan olla noin 6 henkeä. Vartiolla on mukanaan saattaja. Lisäksi jokaisesta osallistuvasta lippukunnasta tulee yksi ylimääräinen apukäsi eli rastihenkilö rasteille avuksi. Jos rastihenkilöllä on jokin erityistaito, kuten EA-taidot, taito kokata/hygieniapassi tai jokin muu huikean hieno taito, kerrottehan tämän ilmoittautuessanne. 

Koska kyse ei ole kilpailusta, aikuinen voi halutessaan osallistua ja auttaa lapsia tehtävissä, mutta pyritään siihen, että aikuinen toimii ainoastaan lapsille tukena ja onnistumisen ilo suodaan ennen kaikkea lapsille.

Ennakkotehtävä
Tapahtumaan liittyy ennakkotehtävä. Jokaisella osallistujalla tulee olla loitsupussi mukana tapahtumassa. Tässä yksi ohje loitsupussin tekoon, mutta ohjetta saa toki soveltaa. Myös Reppu-kirjassa on tuluskukkkaron ohje, sitäkin voi soveltaa.
Ohje loitsupussiin

Hinta: 10 € / sudenpentu/seikkailija
Ilmoittaudu viimeistään: 28.4.2024. Ryhmänjohtaja ilmoittaa koko ryhmän.
Lisätietoja: Tapahtuman johtaja Jyri “Pikkukarhu” Rantanen jyri.rantanen@partio.fi 050 329 9857. Ilmoittautumisasioissa ole yhteydessä piiritoimistoon (uusimaa@partio.fi/050 446 0057).

”Terve tänne tultuanne,
tänne Väinölän ahoille,
Kalevalan kankahille!"