Uusimaa – Perhepartio-ohjaajakoulutus

Partiokoulutukset järjestetään yhteistyössä opintokeskus Siviksen kanssa.
Oletko kiinnostunut perhepartiotoiminnasta tai toimitko perhepartioryhmässä ohjaajana? 

Perhepartio-ohjaajan koulutus on suunnattu juuri sinulle. Koulutuksen käytyäsi tunnet partio-ohjelmaa perhepartion kannalta ja tiedät, miten lapsia ja perheitä huomioidaan ohjattaessa toimintaa. Tunnistat, millainen on 3–6-vuotias lapsi ja millä tavoin hänen toimintaansa voi tukea. Osaat tehdä toimintasuunnitelman sekä suunnitella perhepartiotapaamisia. Koulutuksessa saat lisäksi paljon käytännön vinkkejä arkiseen partiotoimintaan ja pääset jakamaan kokemuksia ja ajatuksia piirin muiden perhepartion ohjaajien kanssa. Koulutus tarjoaa tietoa ja keinoja toimia ryhmässä ohjaajana, johtajana.  

Työskentelemme partiomenetelmän mukaisesi toiminnallisesti luonnossa ja toisiltamme oppien nousujohteisesti. Varaudu siis ulkoilemaan ja toimimaan vertaisryhmissä. 


Koulutukseen osallistumisen edellytyksenä on vähintään 18 vuoden ikä ja kiinnostus partiotoimintaan. Lisäksi on eduksi, jos on perustietoa partiosta (esim. Tervetuloa partioon -koulutus, jonka voi suorittaa mm. verkkokoulutuksena osoitteessa moodle.partio.fi). 

Ilmoittaudu viimeistään: 8.9.2023

Osallistumismaksu: 30 € (maksajana lippukunta) 

Lisätietoja: Lisätietoja antaa Tarja "Tuikku" Seppälä, tarja.seppala@partio.fi. Ilmoittautumisasioissa piiritoimisto, uusimaa@partio.fi/050 446 0057.

Tapahtuman saavutettavuus

Tapahtumassa on huomioitu

Koulutus, Hajuaisti, Hygienia, Hyvä olla, Katsomus, Kuuloaisti, Lääkitys ja ensiapu, Lepo ja yöpyminen, Liikkuminen, Näköaisti, Ohjelma, Raha, Ruoka

Lue lisää saavutettavuudesta partiotapahtumissa