Uusimaa & PäPa – Ryhmänohjaajakouluttaja-koulutus

Koulutuksessa käsitellään samoajien ryhmänohjaajakoulutusta ja sen järjestämiseen liittyviä asioita. ROK-kouluttajan koulutuksessa saat perustietoa siitä, miten toteuttaa ROK-koulutus lippukunnassa tai alueella sekä vinkkejä siihen, miten omaa perinteistä ROK-kurssianne voisi edelleen kehittää. Saat mukaasi valmiiksi suunniteltuja ROK-rupeamia ja uuden ohjelmateriaalivihkon.

Koulutus sopii sekä lippukunnan uusille kouluttajille että kokeneille konkareille. Erityisen tarpeellinen koulutus on tarpoja- ja samoajaluotseille, ROK-koulutusten järjestäjille sekä lippukunnan ohjelmajohtajille. Koulutusta suositellaan myös pestijohtajille ja alueellisille pestivalmentajille.

Voitte tulla koulutukseen myös oman ROK-kurssinne tekijöiden kanssa esim. kurssinjohtajaparina tai vaikka koko staabin voimin. Tällöin teillä on mahdollisuus hioa oman kurssinne toteutusta koulutuksen yhteydessä omalla porukallanne.

Ilmoittaudu viimeistään: 22.10.2023

Osallistumismaksu: 20 €

Lisätietoja: Terhi Kanniainen, terhi.kanniainen@partio.fi. Ilmoittautumisasioissa piiritoimisto, uusimaa@partio.fi / 050 446 0057.

Tapahtuman saavutettavuus

Tapahtumassa on huomioitu

Koulutus, Hygienia, Hyvä olla, Katsomus, Lääkitys ja ensiapu, Liikkuminen, Ruoka

Lue lisää saavutettavuudesta partiotapahtumissa