Uusimaa – Luottisten tehopäivä

Piiriluottisten tehopäivä on kaikkien Uudenmaan partiopiirin pesteissä toimivien eli piiriluottisten vuoden startti! Päivä alkaa uusien, esimerkiksi syksyllä piiripesteissä aloittaneiden luottisten perehdytyksellä, jonka jälkeen syömme yhdessä lounasta ja suuntaamme katseen alkavaan vuoteen. Jos sinulla ei ole vielä piiripestiä ja sellainen kiinnostaisi, tutustu avoimiin pesteihin tai ota meihin yhteyttä!

Päivän aikataulu:

10.00-12.00 Tervetuloa piiriin -koulutus
12.00-13.00 Lounas
13.00-14.00 Yhteinen osuus
14.00 Luottisseminaari ja valmentajastartti
15.15.-15.45 Kahvi
15.45 Luottisseminaari ja valmentajastartti jatkuvat
n. 17.00 Lopetus

Tervetuloa piiriin -koulutus

Mitä olet aina halunnut tietää Uudenmaan Partiopiiristä, muttet olet kehdannut kysyä? Oletko aloittanut, uudessa piiripestissä tai haaveiletko uusista partiohaasteista?

Tervetuloa piiriin -koulutus on jokaisen piiriluottiksen ehdoton starttipaketti, joka on tarkoitettu luottamushenkilölle tueksi pestinsä hoitamiseen. Koulutuksessa opitaan lisää aikuisten johtamisesta ja pestaamisesta sekä syvennetään partiotoiminnan tuntemusta. Koulutuksen aikana tutustutaan myös luottamushenkilön käytännön työkaluihin, tapahtumien järjestämisen perusteisiin sekä luottamushenkilön oikeuksiin ja velvoitteisiin. Tervetuloa piiriin -koulutus kuuluu myös jokaisen piirileirin tekijän pestiin!

Jos olet kiinnostunut aloittamaan partion harrastuksen piirissä, olet erittäin tervetullut ja pesti löytyy sinulle paikan päällä.

Piiriluottisseminaari

Uudenmaan partiopiiri koostuu mahtavasta joukosta piiriluottiksia ja lukuisista ryhmistä, jotka tekevät töitä yhteisten tavoitteiden eteen. Suunnataan yhdessä katse vuoteen 2019!

Valmentajastartti

Luottisseminaarin kanssa samaan aikaan järjestettävä kuuluu aluetiimeissä toimivien valmentajien ja valmentajavastaavien pestiin, mutta on avoin kaikille aiheesta kiinnostuneille. Saat perehdytystä ja avaimia valmentajan pestiin sekä pääset suunnittelemaan yhdessä muiden kanssa kuinka käytännön hommat hoituvat sutjakkaasti ja iloisesti. Tutustumme toisiimme ja tekemisiimme, jotta voimme jatkossa olla tiivis valmentajaryhmä, joka tukee, tsemppaa ja valmentaa lippukuntia yhteen hiileen puhaltaen ja yhteisvoimin.

  • Ilmoittautuminen päättyy: 11.1.2019
  • Osallistumismaksu: Maksuton piirin tarjoama tapahtuma.
  • Lisätietoja: Jussi Leinonen, jussi.leinonen@uusimaa.partio.fi, 041 545 3999