Uusimaa – Luottisten kaudenaloitus

Piiriluottisten kaudenaloitus on kaikkien Uudenmaan partiopiirin pesteissä toimivien eli piiriluottisten vuoden startti! Uudenmaan partiopiiri koostuu mahtavasta joukosta piiriluottiksia ja lukuisista ryhmistä, jotka tekevät töitä yhteisten tavoitteiden eteen. Suunnataan yhdessä katse vuoteen 2021! Päivän aikana tutustutaan toisiimme, tehdään yhdessä ja kouluttaudutaan kiinnostavien aiheiden äärellä. Jos sinulla ei ole vielä piiripestiä ja sellainen kiinnostaisi, tutustu avoimiin pesteihin tai ota meihin yhteyttä! Päivään kuuluu myös Tervetuloa piiriin -kurssi uusille piiriluottiksille.

Ohjelma ja aikataulu:

10:00 Tervetuloa 
10:15 Valkama - ajankohtainen katsaus leiriprojektiin
10:30 Valkaman yhteinen työstö / Tervetuloa piiriin -koulutus
12:00 Lounas
13:00 Työpaja: Hiilineutraali partio 
14:30 Tauko
14:45 Työpaja: Itsensä johtaminen
16:15 Lopetus

Työpajojen kuvaukset:


Hiilineutraali partio

Ilmastonmuutos pitäisi pysäyttää ja partiosta ja koko Suomesta tehdä hiilineutraali - mutta miten? Tule mukaan ideoimaan keinoja, joilla partiotoiminta järjestetään lippukunnissa kestävästi! Työpajassa tutustutaan Kestävästi partiossa -tunnukseen ja partion hiilineutraaliussuunnitelmaan sekä ideoidaan yhdessä uusia keinoja tehdä vähäpäästöistä partiota. Niiden lisäksi kartoitamme, mistä lippukuntien päästöt koostuvat ja millaista tukea lippukunnat tarvitsevat päästöjen hillitsemiseen.

Itsensä johtaminen

Koulutus sopii sekä piiriluottiksille että Valkaman tekijöille.

Miten luovia vapaaehtoistyön, opintojen ja töiden täyttämässä kalenteriviidakossa? Miten tarttua tärkeisiin tehtäviin, ja saada vähäinen aika käytettyä tehokkaasti luottamustehtävän hoitamiseen? Miten nauttia tästä kaikesta?

Koulutuksessa opit parhaat vinkit oman toiminnan organisointiin, itsensä johtamiseen sekä vapaaehtoistyön mielekkyyden löytämiseen. Koulutuksen vetäjä on partio- ja järjestötoiminnan konkari, joka innostaa osallistujat keskustelemaan ja oivaltamaan.
Ilmoittautuminen päättyy 12.1.

The Volunteer Gathering of Scouting District of Uusimaa offers the volunteers of the scouting district a possibility to meet fellow volunteers and start the year with interesting training sessions.
 

  • Ilmoittautuminen päättyy: 12.1.2021
  • Osallistumismaksu: Maksuton piirin tarjoama tapahtuma.
  • Lisätietoja: Oskari Tolvanen, oskari.tolvanen@uusimaa.partio.fi, 050 514 9988