Uusimaa – Erätaitojatkokoulutus (Talviretkeilykoulutus)

Mikäli helmikuun alussa ei ole lunta, kurssi järjestetään 4.-6.3. Tapahtuman siirtyessä voit peruuttaa osallistumisesi halutessa maksutta.

Erätaitojatkokurssilla tutustutaan talviretkeilyyn. Vietämme koko viikonlopun ulkona, majoitumme avotuli- / lumimajoitteissa, liikumme hiihtäen tai lumikengillä, tutustumme ahkioihin ja muihin talviretkeilyn erityisvarusteisiin. Syömme maukasta retkiruokaa ja opimme pysymään lämpimänä sekä toimintakykyisenä talvisillakin retkillä. Ennakkovaatimuksena kurssille on erätaitoperuskurssin käyminen tai vastaavat perusretkeilytaidot lumettomaan aikaan. Talviretkeilystä ei tarvita kokemusta ennakkoon, mutta intoa oppia aiheesta tarvitaan! Tervetuloa mukaan oppimaan talviretkeilytaitoja!

Seuraamme koronatilannetta. Mikäli tapahtuma joudutaan siirtämään ilmoittautuneelle sopimattomaan ajankohtaan tai perumaan, ilmoittautuneelle ei tule kuluja.

In the Winter Camping training we spend the whole weekend outdoors and sleep in tents, or in quinzee or other snowbased accommodation. We move around with skis or snowshoes and get to know different kind of gear related to winter hiking. We will learn how to stay warm and active in cold weather. 
Completing the basic camping training (organized in the fall) or having the same skills of hiking and camping in the woods is a prerequisite. 
The course can be participated in English, please let the course leader know  in your registration information if you wish to do so.
Ilmoittaudu viimeistään: 23.1.
Osallistumismaksu: 40€ (60€ ei-jäseniltä)
Lisätietoja: Sari Kekki, sari.kekki(at)partio.fi, p. 040 53 00 985
Saavutettavuus: Tällä tapahtumalla on Helppo tulla -tunnus, johon voit tutustua täällä. Tapahtumassa toteutuvat tunnukset osat Hyvä olla, Ruoka, Raha, Lääkitys ja ensiapu, Kieli, Katsomus, Kuuloaisti ja Hajuaisti. Huomioitavaa:
- Koko viikonloppu vietetään ulkona. Käytössä on ulko-wc:t. Tarjolla ei ole sähköä.
- Tarvittavat varusteet ja pakkausohjeet käydään ennakkoillassa läpi ja ohjeistetaan myös kirjallisesti. Monia varusteita on tarvittaessa mahdollista lainata staabilta. Majoitteet, ruoat ja ensiapuvälineet tulevat järjestäjiltä.
- Tapahtumaan voi osallistua myös englannin kielellä.
- Tapahtuman aikana on mahdollisuus vetäytyä harjoittamaan omaa uskontoaan.
- Kimppakyytimahdollisuuksia järjestetään tarpeen mukaan.
- Otathan kurssinjohtajaan yhteyttä jos jokin askarruttaa, niin etsitään yhdessä ratkaisut!