Uusimaa – Akela- ja sampokoulutus 2/2020 (monimuotototeutus)

Kurssi järjestetään monimuotototeutuksena lähi- sekä verkko-opetuksena 25.2. alkaen!

Tervetuloa, pestissä aloitteleva tai toimiva akela (sudenpentujohtaja) tai sampo (seikkailijajohtaja)! Koulutuksen käytyäsi tunnet partio-ohjelmaa sudenpentu- tai seikkailijaikäisten kannalta ja tiedät, miten lapsia johdetaan ja ohjataan. Osaat tehdä toimintasuunnitelman sekä suunnitella viikkokokouksen, joka rakentuu seikkailijoiden ilmansuuntien tai sudenpentujen jälkien pohjalle. Koulutuksessa saat lisäksi paljon käytännön vinkkejä arkiseen partiotoimintaan ja pääset jakamaan kokemuksia ja ajatuksia piirin muiden akeloiden ja sampojen kanssa. Koulutukseen osallistumisen edellytyksenä on vähintään 18 vuoden ikä ja perustiedot partiosta (esim. Tervetuloa partioon -koulutus).

Aikataulu

Koulutus kestää kokonaisuudessaan kaksi kuukautta. Sen aikana on iltatapaamisia, verkossa itsenäisesti suoritettavia tehtäviä ja yksi lauantaitapaaminen.

•ti 25.2. startti-ilta Porvoossa Sillanmäen tuvalla (Välikatu 19)

•ma 9.3. ilta

•la 21.3. päivä Porvoossa

•to 2.4. ilta

•ke 15.4. ilta, viimeinen lähitapaaminen

(Voit osallistua, vaikka et pääsisi ensimmäiselle kurssikerralle. Muut tapaamisten paikat sovitaan yhdessä ensimmäisellä kerralla.)

Ikäkausiohjelmaosuus

Koulutuksen osana la 21.3. Porvoossa järjestään sudenpentuikäkausiohjelman perusteet ja seikkailijaikäkausiohjelman perusteet -moduulit, jotka sopivat hyvin sudenpentulaumassa tai seikkailijajoukkueessa apuna toimiville aikuisille tai samoajille. Myös mikäli olet jo aiemmin suorittanut akela- tai sampokoulutuksen ja ryhmäsi ikäkausi vaihtuu, pelkästään tämän osuuden käymällä saat eväät uuden sudenpentu- tai seikkailijaryhmän vetämiseen. Pelkästään ikäkausiohjelmaosuuteen tulevat ilmoittautuvat erikseen.

Cub scout and adventurer leaders course will give you know-how and best practices about children’s group leading. The course has four lecture days.

Osallistumismaksu: 49€ (maksajana lippukunta)

Lisätietoja: Johanna Tuomi, johanna.tuomi@uusimaa.partio.fi, 0400908740