Uusimaa – Akela- ja sampokoulutus 2/2020 (monimuotototeutus)

Kurssi järjestetään monimuotototeutuksena lähikertoina (illat ja viikonloput) sekä verkko-opetuksena 25.2. alkaen, muut opetuskerrat ilmoitetaan myöhemmin!

Tervetuloa, pestissä aloitteleva tai toimiva akela (sudenpentujohtaja) tai sampo (seikkailijajohtaja)! Koulutuksen käytyäsi tunnet partio-ohjelmaa sudenpentu- tai seikkailijaikäisten kannalta ja tiedät, miten lapsia johdetaan ja ohjataan. Osaat tehdä toimintasuunnitelman sekä suunnitella viikkokokouksen, joka rakentuu seikkailijoiden ilmansuuntien tai sudenpentujen jälkien pohjalle. Koulutuksessa saat lisäksi paljon käytännön vinkkejä arkiseen partiotoimintaan ja pääset jakamaan kokemuksia ja ajatuksia piirin muiden akeloiden ja sampojen kanssa. Koulutukseen osallistumisen edellytyksenä on vähintään 18 vuoden ikä ja perustiedot partiosta (esim. Tervetuloa partioon -koulutus).

Ensimmäinen kurssikerta järjestetään Porvoossa Sillanmäen tuvalla, Välikatu 19. Muista kerroista ja koulutuspaikoista sovitaan yhdessä.

Koulutuksen osana la 21.3. järjestään Ikäkausiohjelman perusteet (sudenpennut/seikkailijat) -moduuli, joka sopii hyvin sudenpentulaumassa tai seikkailijajoukkueessa apuna toimiville aikuisille tai samoajille. Jos olet jo aiemmin suorittanut akela-koulutuksen, pelkästään tämän moduulin käymällä saat suoritetuksi koko sampo-koulutuksen ja toisin päin. Pelkästään ikäkausiohjelmaosuuteen tulevat ilmoittautuvat erikseen.

Cub scout and adventurer leaders course will give you know-how and best practices about children’s group leading. The course has four lecture days.

Osallistumismaksu: 49€ (maksajana lippukunta)

Ilmoittautuminen päättyy: 31.1.

Lisätietoja: Johanna Tuomi, johanna.tuomi@uusimaa.partio.fi, 0400908740