Uusimaa – Akela- ja sampokoulutus 2/2021 (monimuotoinen)

Kurssin sisältö:

  • la 25.9. koulutuspäivä 1 Isojärven leirimajalla Pornaisissa 

  • la 16.10. koulutuspäivä 2 Isojärven leirimajalla Pornaisissa 

  • 4h opiskelua verkossa

Tämä koulutus on sinulle, joka toimit sudenpenturyhmän tai seikkailijajoukkueen aikuisena johtajana! Koulutuksen käytyäsi tunnet partio-ohjelmaa sudenpentu- tai seikkailijaikäisten kannalta ja tiedät, miten lapsia johdetaan ja ohjataan. Osaat tehdä toimintasuunnitelman sekä suunnitella viikkokokouksen, joka rakentuu seikkailijoiden ilmansuuntien tai sudenpentujen jälkien pohjalle. Koulutuksessa saat lisäksi paljon käytännön vinkkejä arkiseen partiotoimintaan ja pääset jakamaan kokemuksia ja ajatuksia piirin muiden akeloiden ja sampojen kanssa.

Koulutukseen osallistumisen edellytyksenä on vähintään 18 vuoden ikä ja perustiedot partiosta (esim. Tervetuloa partioon -koulutus).

Täällä esitellään koulutuksen sisältöä tarkemmin.

Cub scout and adventurer leaders course will give you know-how and best practices about children’s group leading. For participation in English, please inquire from the course leader.

Ilmoittaudu viimeistään: 5.9.

Osallistumismaksu: 30€ (maksajana lippukunta)

Lisätietoja: Tarja Seppälä, tarja.seppala(at)uusimaa.partio.fi, 0400400677 ja Pauliina Rokkila, pauliina.rokkila(at)uusimaa.partio.fi, 0407093631