PERUTTU: Uusimaa – Akela- ja sampokoulutus 1/2021

Koulutus on valitettavasti jouduttu perumaan koronavirustilanteen vuoksi.

Tämä koulutus on sinulle, joka toimit sudenpenturyhmän tai seikkailijajoukkueen aikuisena johtajana! Koulutuksen käytyäsi tunnet partio-ohjelmaa sudenpentu- tai seikkailijaikäisten kannalta ja tiedät, miten lapsia johdetaan ja ohjataan. Osaat tehdä toimintasuunnitelman sekä suunnitella viikkokokouksen, joka rakentuu seikkailijoiden ilmansuuntien tai sudenpentujen jälkien pohjalle. Koulutuksessa saat lisäksi paljon käytännön vinkkejä arkiseen partiotoimintaan ja pääset jakamaan kokemuksia ja ajatuksia piirin muiden akeloiden ja sampojen kanssa.  

Koulutukseen osallistumisen edellytyksenä on vähintään 18 vuoden ikä ja perustiedot partiosta (esim. Tervetuloa partioon -koulutus).

Koulutuksen osana lauantaina järjestään Ikäkausiohjelman perusteet (sudenpennut/seikkailijat) -moduuli, joka sopii hyvin sudenpentulaumassa tai seikkailijajoukkueessa apuna toimiville aikuisille tai samoajille. Jos olet jo aiemmin suorittanut akela-koulutuksen, pelkästään tämän moduulin käymällä saat suoritetuksi koko sampo-koulutuksen. Pelkästään ikäkausiosioon tulijat ilmoittautuvat erikseen.

Täällä esitellään koulutuksen sisältöä tarkemmin.

Cub scout and adventurer scout leader's course provides know-how and best practices about children’s group leading. Read about participating our course in English.

Ilmoittautuminen päättyy: 10.1.2021

Osallistumismaksu: 49€ (maksajana lippukunta)

Lisätietoja: Pauliina Rokkila, pauliina.rokkila@uusimaa.partio.fi, 0407093631