Uusimaa – Aikuisten erätaitoperuskurssi

Koulutus sisältää peruserätaitojen opettelua kuten erätaitoperuskurssilla, mutta enemmän aikuisille suunnattuna. Osallistuminen ei vaadi aiempaa retkeilykokemusta. Kurssilla painotetaan sitä, kuinka opetetaan taitoja lippukunnassa eteenpäin sekä löydetään se tärkein asia eri aiheista.

Kurssin osallistujamäärä on 5-20 hlöä. Samaan aikaan Lopella järjestetään myös toinen erätaitoperuskurssi jolle voivat osallistua myös nuoremmat tarpojaikäisestä ylöspäin.

Kursseilla on yhteinen ennakkotapaaminen Partioasemalla Helsingissä ke 7.10.2020 klo 18-20, jossa valmistaudutaan viikonloppuun. Ennakkotapaamiseen osallistumista suositellaan lämpimästi! 

The Camping course for Adults includes the same content as the basic Camping course, but concentrates more on sharing the skills at your local group. After the course you have learnt the basic skill woodcraft and how to train them at the scout meetings and hikes. No skills required in advance.

Osallistumismaksu: 40 € (60€ ei-vielä-partiolaiselta)
Ilmoittautuminen päättyy: 1.10.2020 
Lisätietoja: Juha Suominen, juha.suominen@uusimaa.partio.fi, 0405566131 tai
Sari Kekki, tyylikki(at)netti.fi, 040 5300 985

Vallitsevasta koronapandemiasta johtuen ilmoittautumisen syksyn 2020 Uudenmaan partiopiirin tapahtumaan voi peruuttaa maksutta milloin vain. Ethän tule tapahtumaan, jos sinulla on jonkinlaisia oireita. Osallistumismaksu laskutetaan (ja ilmaisten tapahtumien kohdalla laskutetaan 20€), mikäli ilmoittautumista ei peruta, mutta osallistuja ei saavu paikalle.