Uusimaa – Aikuisten erätaitoperuskurssi

Ovatko erätaidot jo hallussa? Vai vielä hieman hukassa? Erätaidot ovat partiolaisen perustaitoja ja tällä kurssilla pääset syventämään jo oppimaasi tai aloittamaan erätaitojen opettelun aivan alusta. Käymme läpi luonnossaliikkujan perustaitoja varusteiden valinnasta ruoanlaittoon ja ensiavusta majoitteen pystyttämiseen. Tutuksi tulevat niin nuotion sytyttäminen kuin suunnistuksen perusteet.
Erätaitoperuskurssilla opitaan peruserätaitoja ihan alusta alkaen. Vaikka tietäisitkin jo jonkin verran, opit varmasti uutta kokeneiden kouluttajien opissa. Osa kurssista liikutaan maastossa ja osa vietetään leirissä. Kurssilla tutustut partiolaisiin myös oman alueesi ulkopuolelta. Koko kurssiviikonloppu ollaan ulkona metsässä.
Osallistuminen ei vaadi aiempaa retkeilykokemusta. Kurssilla painotetaan sitä, kuinka opetetaan taitoja lippukunnassa eteenpäin sekä löydetään se tärkein asia eri aiheista.

Kurssin osallistujamäärä on 5-30 hlöä. Samaan aikaan Lopella järjestetään myös toinen erätaitoperuskurssi, jolle voivat osallistua myös nuoremmat tarpojaikäisestä ylöspäin.

Kurssilla on ennakkotapaaminen Partioasemalla Helsingissä 22.9.2021.

After the course you have learnt the basic skill woodcraft and how to train them at the scout meetings and hikes. No skills required in advance. The Camping training for Adults includes the same content as the basic Camping training held at the same time, but concentrates more on sharing the skills at your local group.

Ilmoittaudu viimeistään: 12.9.
Osallistumismaksu:
40€
Lisätietoja:
Sari Kekki, tyylikki(at)netti.fi, 0405300985