Tutustu partioon Klaukkalassa!

Tervetuloa partion tutustumistapahtumaan Klaukkalaan!

Aiomme perustaa uuden lippukunnan eli partion paikallisyhdistyksen Klaukkalan alueelle ja nyt etsimme mukaan uusia kiinnostuneita jäseniä. Tule tutustumaan porukkaan hauskan partiopäivän merkeissä!

Monikon nuorisotila sijaitsee osoitteessa Kuntotie 7B, 01800 Klaukkala. Hyvän sään sattuessa suurin osa tapahtumasta järjestetään ulkona, mutta sateen sattuessa pysyttelemme sisätiloissa. Mukaan kannattaa kuitenkin varata säänmukaiset varusteet. Alueella on pysäköintipaikka autoille ja tiloihin on esteetön kulku. 

Tapahtuman ohjelmassa on erilaisia partioaktiviteetteja, kuten trangian kokoamista, eväiden syöntiä sekä erilaisia rastitehtäviä. Päivän aikana saa perustietoa partioharrastuksesta ja keskustelemme, millä tavoin aikuiset voivat olla mukana mahdollistamassa lasten ja nuorten harrastuksen toteutumista. Tavoitteena on tarjota toimintaa Klaukkalassa kaikenikäisille alle kouluikäisten perhepartiosta 7-22 -vuotiaiden ikäkausitoimintaan ja aikuispartioon.

Säännöllinen toiminta voidaan aloittaa, kun riittävästi aikuisia lähtee mukaan lippukunnan toiminnan järjestämiseen, kuten esimerkiksi lippukunnan hallituksen jäseneksi tai apukäsiksi vetämään lasten viikkotoimintaa. Meistä moni on tullut mukaan uutena, tule sinäkin! Yhdessä opettelemme, mitä partio on ja toteutamme haaveen uudesta aktiivisesta partiolippukunnasta.

Lisätietoa uudesta lippukunnasta sekä tarkempia tietoja tapahtumasta antaa Uudenmaan Partiopiirin järjestökoordinaattori Nina Miettinen: 0504460056, nina.k.miettinen@partio.fi 

Tapahtuma on maksuton ja kaikille avoin. Aktiviteetit soveltuvat kaikenikäisille. Tervetuloa mukaan harrastamaan, nähdään Monikossa lauantaina 22.2.!