PP – Partiopuuska – partiosyksyn aloitustapahtuma 16.8.2024 – 25.8.2024


Partiopuuska on koko Pohjanmaan yhteinen partiosyksyn aloitustapahtuma! 
Miksi yhteinen Partiopuuska? Koska partio on parasta ja yhteisen tapahtuman näkyvyydellä tavoitamme partion pariin yhä useamman.

Partion aloitustapahtumissa uudesta harrastuksesta kiinnostuneet ja jo partiossa olevat kohtaavat 16.8.-25.8. aikavälillä.

Tällä aikavälillä Pohjanmaan Partiolaisten piirin partiopaikkakunnilla pidettävät partiokauden aloitustapahtumat järjestävät paikalliset partioyhdistykset eli lippukunnat.

Lippukunnan osallistuminen Partiopuuskaan on helppoa: valitkaa vain aloitustapahtumanne päiväksi 
16.8.-25.8. teille sopiva päivä, ilmoittautukaa ja olette mukana! Partiopuuskan voi jokainen toteuttaa oman näköisekseen ja kokoisekseen tapahtumaksi – piiri tarjoaa tapahtumasuunnittelun tueksi materiaalia sekä markkinointia.

Postitusten aloitusajankohta tarkentuu myöhemmin. Lähetämme sinulle/valitsemallesi henkilölle tilaamasi materiaalit kesän aikana.

Lisää tietoja Partiopuuskasta löytyy osoitteesta 
https://pohjanmaa.partio.fi/nyt/partiopuuska/. Sivustolta löydät muun muassa lisätietoa lippukunnan ilmoittautumisesta, vinkkejä Partiopuuskan järjestämiseen ja markkinointiin sekä tiedon missä kaikkialla Partiopuuskia järjestetään. Huomioithan, että sivusto päivittyy säännöllisin väliajoin.

Ilmoittautumaan pääset myös suoraan tästä: 
https://kuksa.partio.fi/Kotisivut/login.aspx?Id=69604 

Lisätietoja antaa järjestökoordinaattori Elina Niskala(elina.niskala@partio.fi).

Ilmoita lippukuntasi mukaan 4.8. mennessä! Voit ilmoittautua myöhemminkin, mutta huomioi että tuotteiden toimitusaika on 1-2 viikkoa ilmoittautumisesta.