PK Nordtreff-leiri 2024

Nordtreff-leiri on osa pohjoismaista yhteistyötä Vantaan, Ruotsin Huddingen, Norjan Askimin ja Tanskan Kongens-Lyngbyn kanssa. Yhteistyö on jatkunut jo yli 50 vuotta, ja yhteinen kesäleiri Nordtreff järjestetään noin 4-5 vuoden välein vuoroin kussakin maassa. Tällä kertaa kohteena on Norja! Joko sinä olet kokenut Nordtreffin? Tai leireillyt Norjassa? Lähde nyt mukaan kansainväliseksi partiomatkaksi edulliselle reissulle!

Leirimatka Norjaan järjestetään 29.6.-6.7.2024 + matkapäivät (varaa alustavasti 2 matkapäivää mennen tullen). Leiripaikkana on Norjan partiolaisten leirialue Nordtangen Granin kunnassa Oslosta pohjoiseen.

Leiri on suunnattu vantaalaisille yli 12-vuotiaille partiolaisille. Myös 10-11-vuotiaat seikkailijat voivat osallistua leirille huoltajan kanssa. 16-25-vuotiaat voivat nauttia omasta ohjelmastaan leiriläisinä Rover-alaleirillä, tai vaihtoehtoisesti valita osallistua johtajina normaalileirille. Aiempaa leirikokemusta pitkistä partioleiristä on hyvä olla takana! Leirin kieli on englanti, mutta tarpeen mukaan autamme ymmärtämisessä!

Ilmoittaudu mukaan 17.3. mennessä Kuksan kautta (ilmoittautuminen ja linkki avautuvat 15.2.), ja varmista paikkasi Nordtreff-leirillä.

– Leiriläisen hinta 10-15-vuotiaille on 220€
– Leiriläisen hinta Rover-leiriin 16-25-vuotiaille on 220€
– Johtajat, aikuiset, huoltajat ja johtajina normaalileiriin osallistuvat yli 16-vuotiaat maksavat leiristä johtajahinnan 160€

+ Matkakustannukset 150 – 250€

Leirimaksun lisäksi kustannuksiin tulevat matkakustannukset leirille ja takaisin. Arvioitu matkahinta edes takaisin on 150 – 250€, ja hinta varmistuu kun lähtijämäärä ja todelliset kustannukset ja saadut avustukset ovat selvillä. Mikäli tulet leirille omalla kustannuksella ja itse matkasi järjestämällä, maksat vain leirihinnan. Valinta tehdään ilmoittautuessa, ja se on sitova.

Lue lisää: https://partiokannus.fi/tule-mukaan-unohtumattomalle-seikkailulle-nordtreff-leirille/ 

Jos sinulla on kysymyksiä ikäkausista, ilmoittautumisesta tai mistä muusta tahansa leiriin liittyvästä, ole yhteydessä matkanjohtajaan! Matkanjohtajan toimii Riikka Rahtola Aviapartiosta, ja voit olla yhteydessä sähköpostitse riikka.rahtola(at)aviapartio.fi. Voit olla myös yhteydessä toimiston Mariaan (maria.karjalainen@partio.fi, puh. 044 9018483).

LEIRIMATKA ON TARKOITETTU VANTAALAISILLE PARTIOLAISILLE