Laskiaisen laavuretki Porvoossa

Tervetuloa laskiaisen laavuretkelle Porvoon uuden partiolippukunnan kanssa! 

Aiomme perustaa aktiivisesti retkeilevän ja säännöllisesti kokoontuvan lippukunnan Gammelbackan alueelle ja nyt etsimme mukaan uusia kiinnostuneita jäseniä. Tule tutustumaan porukkaan laavuretken merkeissä!

Stornäsuddenin tulipaikka sijaitsee Emäsalon pohjoiskärjessä. Tapaamme suoraan tulipaikalla. Oheisesta liitteestä näet Uudenmaan virkistysalueyhdistyksen kokoamaa tietoa alueesta: https://uuvi.fi/fi/kohde/stornasudden-2/

Alueella on pieni pysäköintipaikka autoille. Suurin osa reitistä on hyväkuntoista polkua, mutta kaltevuutensa vuoksi paikka ei ole täysin esteetön. Mukaan kannattaa varata säänmukaiset varusteet, sekä oma muki.

Laavulla ohjelmassa on erilaisia partioaktiviteetteja, kuten kahvin ja mehun lämmittämistä nokipannulla ja trangialla, tulentekoa, retkieväitä sekä laavun pystyttämisen harjoittelua. Suunnittelemme yhdessä myös uuden partiolippukunnan nimeä ja tulevaa toimintaa. Tavoitteena on tarjota toimintaa kaikenikäisille porvoolaisille alle kouluikäisten perhepartiosta 7-22-vuotiaiden ikäkausitoimintaan ja aikuispartioon.

Säännöllinen toiminta voidaan aloittaa, kun riittävästi aikuisia lähtee mukaan lippukunnan toiminnan järjestämiseen, kuten esimerkiksi lippukunnan hallituksen jäseneksi tai apukäsiksi vetämään lasten viikkotoimintaa. Meistä moni on tullut mukaan uutena, tule sinäkin! Yhdessä opettelemme, mitä partio on ja toteutamme haaveen aktiivisesti retkeilevästä lippukunnasta.

  • Ilmoittautuminen päättyy: Toivomme, että ilmoittaudut etukäteen la 22.2. mennessä, mutta voit tulla myös ilmoittautumatta mukaan!
  • Osallistumismaksu: Tapahtuma on maksuton ja kaikille avoin.

Lisätietoa uudesta lippukunnasta sekä tarkempia reittiohjeita tulipaikalle antaa Uudenmaan Partiopiirin järjestökoordinaattori Nina Miettinen:0504460056, nina.k.miettinen@partio.fi

Tapahtuma Facebookissa: https://www.facebook.com/events/1202788976591374/

Nähdään Stornäsuddenissa laskiaissunnuntaina!