J-SP Partiosyksyn aloitustapahtumat eri puolilla piiriä

Tänä vuonna partiosyksy alkaa valtakunnalisesti yhteisillä avoimilla aloitustapahtumilla 12.-25.8. eri puolella Suomea!

Miksi yhteinen aloitustapahtuma? Koska partio on parasta ja avoimien tapahtumien näkyvyydellä tavoitamme partion pariin yhä useamman.

Partion aloitustapahtumissa uudesta harrastuksesta kiinnostuneet ja jo partiossa olevat kohtaavat 12.-25.8. aikavälillä toivottavasti jokaisella Järvi-Suomen Partiolaisten partiopaikkakunnalla.

Lippukunnan osallistuminen aloitustapahtumaan on helppoa: valitkaa vain aloitustapahtumanne päiväksi 12.-25.8. välisenä aikana teille sopivin päivä, ilmoittautukaa ja olette mukana!
Aloitustapahtuman voi jokainen toteuttaa oman näköisenä ja kokoisena tapahtumana– piiri ja SP tarjoaa tapahtumasuunnittelun tueksi materiaalia sekä markkinointia.

Materiaalin postitus aloitetaan kesäkuussa ja viimeiset paketit lähetämme elokuun alussa viikolla 32. (Heinäkuussa emme postita materiaalia.)

Aloitustapahtumaa varten on koottu valmista materiaalia
materiaalipankkiin.

Kannustamme lippukuntia järjestämään syyskuussa huoltajaillan sekä uusien että vanhojen partiolaisten huoltajille. Iltaa varten löydät valmiin esityksen materiaalipankista ja voit vapaasti muokata esitystä omalle lippukunnallesi sopivaksi.


Lisätietoja ja apua saat järjestökoordinaattoreilta:
Niina Koivuniemi p. 050 917 0799 niina.koivuniemi(a)partio.fi
Pia Salmela p. 050 363 6028 pia.salmela(a)partio.fi
Nalle Velling p. 050 363 6043 nalle.velling(a)partio.fi

Ilmoita lippukuntasi mukaan 4.8. mennessä! 

Tapahtuman saavutettavuus

Tapahtumassa on huomioitu

Raha

Lue lisää saavutettavuudesta partiotapahtumissa