HP MansePride rintanappi- ja kylttityöpaja / Badge and sign workshop for MansePride

Tervetuloa juhlimaan yhdenvertaisuutta kanssamme!

Osana Manse Priden tapahtumaviikkoa järjestämme Hämeen Partiopiirin toimistolla rintanappi- ja kylttityöpajan. Valmistamme pääosin kierrätysmateriaaleista rintanappeja ja kylttejä MansePride-paraatiin 15.6.2024. Materiaalit tarjoaa Hämeen Partiopiiri.

Työpaja alkaa klo 10.00 ja päättyy n. klo 12.45, jolloin lähdemme yhdessä Keskustoria kohti. Toki työpajaan voi tulla myös ilman, että osallistuu marssille partiolaisten kanssa. Jos taas haluat osallistua vain marssille partiolaisten kanssa, tule Partiotoimistolle viimeistään 12.30.

Marssin jälkeen pidämme yhdessä piknikiä omin eväin. Tervetuloa mukaan!

Katso muut Manse Priden tapahtumat Manse Priden verkkosivuilta.

Manse Priden ajankohta on tänä vuonna 10.-16.6. Viikko huipentuu Manse Pride -marssiin 15.6. Hämeen Partiopiirin työpaja järjestetään ennen marssia.

Tule mukaan ja tuo kaverisikin!
Lisätiedot: Roosa Mäntyneva, roosa.mantyneva@partio.fi

Esteettömyys:
Tapahtumaan pääsee paikanpäälle joko portaita tai hissillä. Sisäänkäynti on katutasossa, Yliopistonkatu 60 A porttikongista tai sisäpihalta esteettömään hissiin. Soitathan etukäteen (0503110920) mikäli tarvitse esteetöntä hissiä. Muuten ovet avataan Partion kokoustilat -summeria soittamalla.
Kulkuväylä on kovapintainen eikä suuria kynnyksiä ole ylitettävänä. Saattoliikenne voi pysähtyä sisäpihalle, jossa ei kuitenkaan ole pyörätuolisymbolilla varustettua pysäköintiä. Lastauslaiturin eteen voi pysähtyä viideksitoista minuutiksi. Julkisilla paikalle pääsee helposti, esim. yliopiston pysäkeille, joista matkaa on alle 200 metriä.
Käytävillä ja kokoustiloissa pääsee liikkumaan esteettömästi ja esteettömään vessaan järjetetään pääsy. Kynnykset ovat alle 3 cm. WC-tilat ovat sukupuolineutraalit.
Tapahtumatiloissa ei ole käytössä induktiosilmukkaa.
Tapahtuma on ilmainen ja tarkoitettu kaikille ikäryhmille. Tapahtumaan voi saapua avustajanja/tai opaskoiran kanssa. Tapahtumassa ei ole saatavilla avustajia osallistujille joilla ei ole avustajaa.
Tapahtuman turvallisen tilan periaatteet ovat nähtävillä tapahtumatiloissa.
- - - - - - - - - - - - - 
Welcome to celebrate equality with us!

As part of Manse Pride's week of events, we organize a badge and sign workshop at the Häme Scout District office. We mainly make badges and signs from recycled materials for the Manse Pride parade on June 15th, 2023. The workshop will start at 10.00 and end at around 12.45, when we will leave together towards Keskustori. Of course, you can also come to the workshop without participating in the march with the Scouts and Guides. If you only want to participate in the march with the Scouts and Guides, please come to the Häme Scout District office by 12.30 pm at the latest.

See other Manse Pride events from Manse Pride website.

The date of Manse Pride this year is June 10th-16th. The week culminates in the Manse Pride march on June 15th. The Häme Patrol Circle workshop is organized before the march.

Come along and bring a friend too!