FiSSc: UteHantverk – INHIBERAD!

Kursen är tyvärr inhiberad!

Vill du kombinera två saker som ligger dig nära hjärtat, utomhusliv och hantverk?
Vill du sitta på en stubbe och tälja din egen virknål, knapp eller slev?
Längtar du efter att få sitta vid en lägereld och sticka eller pröva på att göra en ring av näver?
Funderar du vad luffarslöjd egentligen är?

Då är Utehantverk kursen för just dig! Under ett juniveckoslut kommer du att få pröva på att göra något konkret och vackert med dina händer, lära dig något nytt och njuta av den vackra finska naturen. Givetvis kommer det även att bli mycket god mat, glada skratt och samhörighet

Kursen/evenemanget arrangeras i samråd med SFV:s studiecentral.

Målgrupp: Explorerscouter, roverscouter och ledare. Kursen är också öppen för kompisdeltagare (det vill säga personer som inte ännu är scouter, som vill komma och testa på scouting och/eller uteliv) i samma ålder (dvs 15 åringar och äldre).

Plats: kursen ordnas utomhus i Tammerfors-trakten. Närmare info kommer inom kort.

Deltagaravgift: 40 € (Du kan ansöka om reseunderstöd för dina resor till och från kursen; självrisk 15€, max 50€ utbetalas)

Det finns möjlighet att ansöka om stipendier ifall du behöver ekonomiskt stöd för deltagaravgift och/eller resekostnader och inte kan få understöd av kåren.
Info om FiSSc:s stipendier hittar du på: https://ansokan.scout.fi/fisscstipendier/

Anmäl dig senast 15.4.
(För minderåriga deltagare görs anmälan av vårdnadshavaren eller av en ledare i kåren med lämpliga rättigheter.) Observera att anmälningen inte ännu garanterar dig en plats på kursen. Efter sista anmälningsdag avgörs vilka som ryms med, ifall det kommit fler anmälningar än vad det finns plats för på kursen.)

Kontaktperson: programkoordinator Gunilla Edelmann: gunilla.edelmann@scout.fi / 050 540 5081


Information om tillgänglighet: Kontakta programkoordinator Gunilla Edelmann (gunilla.edelmann@scout.fi / 050 540 5081) i frågor som gäller kursens tillgänglighet (trivsel, mat, pengar, att röra sig, hygien, vila och övernattning, mediciner och första hjälpen, synsinnet, hörselsinnet, luktsinnet, språk, åskådning, program )

Rätt att göra förändringar: FiSSc förbehåller sig rätten att vid behov (till exempel ifall av hinder som FiSSc inte har haft rimliga möjligheter att påverka; till exempel rådande pandemiläge) göra förändringar i evenemangets förverkligande. FiSSc har rätt att vid behov och efter omdöme inhibera eller avbryta evenemanget, eller göra förändringar i evenemangets innehåll, form, tidpunkt, längd och/eller plats. Ifall FiSSc inhiberar detta evenemang bär FiSSc ansvaret för de eventuella ekonomiska följderna för evenemanget. Ingen deltagaravgift uppbärs i så fall, och ifall deltagaravgift redan uppburits återbetalas den i sin helhet. FiSSc bär också ansvaret för de eventuella ekonomiska följderna för detta evenemang i fall där enskilda deltagare annullerar sitt deltagande på grund av att evenemanget flyttats till en tidpunkt som inte passar dem.

Tapahtuman saavutettavuus

Tapahtumassa on huomioitu

Koulutus, Hyvä olla, Katsomus, Ruoka

Lue lisää saavutettavuudesta partiotapahtumissa