Akela-Sampo-koulutus 1/2019

Akela-Sampo-koulutus on suunnattu pestissä aloitteleville tai jo toimiville akeloille (sudenpentujen johtaja) sekä sammoille (seikkailijoiden johtaja). Koulutuksen käytyäsi tunnet partio-ohjelmaa sudenpentu- ja seikkailijaikäisten kannalta sekä tiedät, miten lapsia johdetaan ja ohjataan. Lisäksi opit tekemään toimintasuunnitelman sekä suunnittelemaan viikkokokouksen rakentumaan joko sudenpentujen jälkien tai seikkailijoiden ilmansuuntien pohjalle. Koulutuksessa saat myös paljon käytännön vinkkejä arkiseen partiotoimintaan ja pääset jakamaan kokemuksia ja ajatuksia piirin muiden akeloiden ja sampojen kanssa!

Koulutukseen osallistumisen edellytyksenä on pääsääntöisesti 18 vuoden ikä ja perustiedot partiosta (esim. Tervetuloa partioon -koulutus).

Koulutuksen osana lauantaina 2.2. järjestetään Ikäkausiohjelman perusteet -koulutusmoduuli, joka sopii hyvin sudenpentulaumassa tai seikkailijajoukkueessa apuna toimiville aikuisille. Jos olet jo aiemmin suorittanut akela-koulutuksen, pelkästään tämän moduulin käymällä saat suoritetuksi koko sampo-koulutuksen (ja toisinpäin).

Cub scout and adventurer leaders course will give you the know-how and best practices about children’s group leading.

  • Ilmoittautuminen päättyy: su 20.1.2019
  • Osallistumismaksu: 49 euroa (pelkkä Ikäkausiohjelman perusteet -moduuli 15 euroa) (maksajana lippukunta)
  • Lisätietoja: sanna.kontiainen@uusimaa.partio.fi