Ole oman elämäsi selviytyjä – hanki erätaitoja kursseilta

26.8.2016,

Piirin eräryhmä järjestää vuosittain paljon laadukasta erätaitokoulutusta. Lähde ulos kololta ja karista paperipartion pölyt kintereiltäsi. Nyt on aika saada keuhkoihin raitista ulkoilmaa sekä kartuttaa erätietoja- ja taitoja. Viikonlopun mittaiselta kurssilta saa kaupanpäällisiksi uusia kavereita ja elämyksellisiä partiomuistoja.

Erätaitoperuskurssi (ET1) 23.-25.9. tutustuttaa retkeilyn perusasioihin, kuten suunnistukseen, majoitteisiin sekä retkiruokaan. Kursseille voivat osallistua samoajat ja sitä vanhemmat. Kurssi sopii vaikka samoaja- tai vaeltajaryhmän retkeksi! Lisätiedot ja ilmoittautumiset (1.9. mennessä) täällä.

Erätaitospecialkurssi (ET3) 21.-23.10. on suunnattu aikuisille. Kurssilla keskitytään peruserätaitojen opetteluun siltä kannalta, että kuinka taitoja voi opettaa lippukunnassa eteenpäin. Osallistujilta ei vaadita aiempaa retkeilykokemusta. Lisätiedot ja ilmoittautumiset ( 21.9. mennessä) täällä.

Retkiruokakurssilla 12.11.2016 Hyvinkäällä harjoitellaan maukkaan retki- ja vaellusruuan laittoa trangialla sekä nuotiolla. Kukaan ei ole poistunut kurssilta tyhjin vatsoin! Lisätiedot ja ilmoittautuminen (26.10. mennessä) täällä. Katso kuvia edellisestä kurssista piirin Flickrissä.

Erätaitojatkokurssi (ET2) kokeneemmille retkeilijöille järjestetään yleensä kevättalvella sekä melontaretki loppukeväästä. Näistä spektaakkeleista tulee lisätietoja kevään 2017 palveluesitteessä.

Juha Nurmi2

***

Maanpuolustuskoulutusyhdistys järjestää omia kurssejaan, jotka ovat avoinna myös partiolaisille.

Maastotaidot-koulutus 23.9.-25.9.2016 Hollolassa. Lisätiedot ja ilmoittautuminen (11.9. mennessä) täällä.

Naisten maanpuolustuskoulutus 30.9.-2.10.2016 Holollassa. Yli 18-vuotiaille. Lisätiedot ja ilmoittautuminen (18.9. mennessä) täällä.

Kuvat: Juha Nurmi (Tuuspartio)

Aikuiset, Ohjelmatapahtumat, Samoajat, Uutiset, Vaeltajat

Aiheeseen liittyvää

Kommentoi