Vaeltajaohjelmaryhmä etsii puheenjohtajaa / puheenjohtajaparia


Vaeltajaohjelmaryhmä organisoi ja kehittää Uudenmaan sekä Pääkaupunkiseudun vaeltajille suunnattua partiotoimintaa. Ryhmä toimii tiiviissä yhteistyössä PäPan vaeltajatoimikunnan kanssa. Toimintamme koostuu vaeltajatapahtumien suunnittelusta sekä erilaisista projekteista, jotka tukevat paikallisten vaeltajavartioiden toimintaa.

Vaeltajaohjelmaryhmän puheenjohtajana pääset (yksin tai johtajaparisi kanssa) johtamaan noin kuuden henkilön kokoista rentoa ryhmää sekä ideoimaan uusia tapoja toteuttaa ja mahdollistaa vaeltajaohjelmaa. Ryhmä on ollut toiminnassa nyt kohta 4 vuotta, joten täysin tyhjältä pöydältä ei tarvitse aloittaa, vaan ryhmän toiminnalle on jo muodostunut hyvä vuosirytmi sekä paljon hyväksi todettuja toimintatapoja. Siitä huolimatta ryhmässä on kuitenkin paljon tilaa myös uusille ideoille. Tukea pestissä toimimiseen saa myös PäPan vaeltajatoimikunnan puheenjohtajalta Kaisa Artismaalta.

Vaeltajaohjelmaryhmän toiminta yleisesti pitää sisällään vaeltajatapahtumien suunnittelua ja järjestämistä, neljästi vuodessa ilmestyvän vaeltajien uutiskirjeen laatimisen sekä sisällöntuotantoa WhatsApp-listalle. Lisäksi tänä vuonna uutena projektina meillä on alueellinen vaeltajaluotsaus, jonka tarkoituksena on perustaa alueellisia vaeltajavartioita, joiden luotsina toimii alueellinen luotsi. Vaeltajaryhmä kokoontuu n. 5-8 kertaa vuodessa.

Pestissä tarvittavat taidot tai kokemus

Ryhmän puheenjohtajana voit odottaa:

  • Hyväntuulista ja innostavaa tekemistä, jossa pääset jättämään oman kädenjälkesi uusmaalaiseen vaeltajatoimintaan

  • Oman johtajuutesi kehittymistä sekä kokemusta piirin ryhmän johtamisesta

  • Pääset oppimaan uutta sekä jakamaan kokemuksiasi vaeltajaikäkaudesta ja vaeltajien toiminnasta

Vaeltajaohjelmaryhmässä meille on tärkeää, että jokaisella vaeltajalla on mahdollisuus omaan vartioon ja aikuisen luotsin tukeen sekä oman ikäkauden ohjelmaan. Ryhmänä kokeilemme rohkeasti uutta ja tartumme toimeen.


Aiempi kokemus piiripesteistä tai vaeltajaohjelmasta ei ole välttämätöntä vaan tärkeintä on oma kiinnostus ja halu kehittää vaeltajatoimintaa.

Lisätiedot

Jos pesti nappasi sinun kiinnostuksesi, ota rohkeasti yhteyttä niin jutellaan lisää!

Yhteydenotot: 
Vaeltajaohjelmaryhmän puheenjohtaja 
Sofia Fabritius 
sofia.fabritius@partio.fi

Täytä hakemus