Tule starttaamaan uutta lippukuntaa Vihtiin!

Tule mukaan perustamaan uutta ilmapartiolippukuntaa Vihdin Nummelaan! Nummela on yksi Uudenmaan Partiopiirin tiheimmin asutuista alueista ja niin moni vihtiläinen haluaisi tällä hetkellä liittyä partioon, että alueelle tarvitaan uusi lippukunta. Mihin sellainen tarkalleen ottaen kannattaisi perustaa, mitä toiminnassa kannattaisi painottaa ja miten saamme viestittyä partiosta niin, että kiinnostuneet löytävät tiensä mukaan lippukunnan toimintaan? Näitä kysymyksiä pääset pohtimaan Team Vihdin jäsenenä.

Ajatuksena on hyödyntää Nummelan lentokenttää ja kokeilla, olisiko asukkailla kiinnostusta ilmapartiotoimintaan. Projektissa pääset siis oppimaan uutta, vaikuttamaan partion tulevaisuuteen Vihdin alueella ja pitämään huolta siitä, että kaikki halukkaat pääsevät mukaan partioon. Tähtäämme siihen, että projektin päätteeksi Vihdissä on yksi lippukunta enemmän.

Pestissä tarvittavat taidot tai kokemus

Pestiin haetaan erilaisia osaajia. Sinulla ei tarvitse olla kokemusta kaikista osa-alueista, sillä yhden osa-alueen vahvuudesta on tiimille jo paljon apua. Haemme lippukunnan perustoimintaa tuntevia henkilöitä, jotka ovat valmiita ohjaamaan ja opastamaan uuden lippukunnan ensiaskeleissa. Haemme myös henkilöitä, joilla on aluetuntemusta Vihdistä ja Nummelasta. Lisäksi haemme viestinnästä ja markkinoinnista kiinnostuneita henkilöitä viestimään uuden lippukunnan perustamisaikeista Vihdin paikallisissa kanavissa sekä Vihdin alueella partion markkinointitapahtumien järjestämisestä kiinnostuneita henkilöitä.

Mukaan voi myös tulla ilman aiempaa kokemusta, mikäli haluaisi toimijaksi uudessa lippukunnassa! Esimerkiksi uuden lippukunnan hallituksen jäseneksi, ryhmänvetäjäksi tai vaikkapa aikuispartion tai perhepartiotoiminnan käynnistäjäksi.

Lisätiedot

Hae pestiä alla olevalla lomakkeella tai kysy lisää lippukuntatuen ministeriltä Juholta: juho.packalen(at)uusimaa.partio.fi tai piiritoimiston Ninalta: nina.k.miettinen@partio.fi/0504460056. 

Täytä hakemus