Tule starttaamaan uutta lippukuntaa Järvenpäähän!

Tule mukaan perustamaan uutta lippukuntaa Järvenpäähän!

Järvenpää on yksi Uudenmaan Partiopiirin tiheimmin asutuista kaupungeista ja alueelle muuttaa jatkuvasti lisää ihmisiä vilkkaan asuntorakentamisen myötä. Nykyiset lippukunnat ovat jo isoja, joten alueelle tarvitaan uusi lippukunta vastaamaan kasvavaan partioharrastuksen kysyntään. Mihin sellainen tarkalleen ottaen kannattaisi perustaa, mitä toiminnassa kannattaisi painottaa ja miten saamme viestittyä partiosta niin, että kiinnostuneet järvenpääläiset löytävät tiensä mukaan lippukunnan toimintaan? Näitä kysymyksiä pääset pohtimaan Team Järvenpään jäsenenä. Pääset vaikuttamaan partion tulevaisuuteen Järvenpään alueella ja pitämään huolta siitä, että kaikki halukkaat pääsevät mukaan partioon.

Tähtäämme siihen, että projektin päätteeksi Järvenpäässä on yksi lippukunta enemmän.

Pestissä tarvittavat taidot tai kokemus

Pestiin haetaan erilaisia osaajia. Sinulla ei tarvitse olla kokemusta kaikista osa-alueista, sillä yhden osa-alueen vahvuudesta on tiimille jo paljon apua. Haemme lippukunnan perustoimintaa tuntevia henkilöitä, jotka ovat valmiita ohjaamaan ja opastamaan uuden lippukunnan ensiaskeleissa. Haemme myös henkilöitä, joilla on aluetuntemusta Järvenpäästä. Lisäksi haemme viestinnästä ja markkinoinnista kiinnostuneita henkilöitä viestimään uuden lippukunnan perustamisaikeista Järvenpään paikallisissa kanavissa sekä Järvenpään alueella partion markkinointitapahtumien järjestämisestä kiinnostuneita henkilöitä.

Mukaan voi myös tulla ilman aiempaa kokemusta,mikäli haluaisi toimijaksi uudessa lippukunnassa! Esimerkiksi uuden lippukunnan hallituksen jäseneksi, ryhmänvetäjäksi tai vaikkapa aikuispartion tai perhepartiotoiminnan käynnistäjäksi.


Lisätiedot

Hae pestiä alla olevalla lomakkeella tai kysy lisää lippukuntatuen vastaavalta hallituksen jäseneltä Anna Krögeriltä: anna.kroger@partio.fi tai piiritoimiston Ninalta: nina.miettinen@partio.fi/0504460056. 

Täytä hakemus