Tule kehittämään lippukuntien ansiomerkkitoimintaa ja Uudenmaan Partiopiirin palautekulttuuria!

Tule kehittämään Uudenmaan Partiopiirin ansiomerkki- ja palautetoimintaa!

Ansiomerkit ovat johtamisen väline, jolla kiitetään julkisesti ja näkyvästi pitkäjänteisestä ja säännöllisestä toiminnasta, josta on jäänyt jälki toimintaympäristöön. Piirissämme ja lippukunnissa on tärkeää, että nostetaan esille onnistumisia ja ansioitumisen myötä osoitetaan, millaisia asioita arvostetaan. Haluamme tänä vuonna parantaa tietoisuutta ansiomerkkien kriteereistä ja hakemisesta, jotta mahdollisimman monelle ansioituneelle haettaisiin ansiomerkkiä.

Palautetoimikunnassa on useita eri aihe-alueisiin perehtyneitä henkilöitä ja nyt haemme ryhmälle puheenjohtajaa sekä kiinnostuneita jäseniä.

Pestissä tarvittavat taidot tai kokemus

Edellyttää partiokokemusta ja kiinnostusta partion palaute- ja ansiomerkkikulttuurin kehittämiseksi.

Ryhmän puheenjohtajan pesti vaatii vähintään partiojohtajaperuskoulutuksen ja kiinnostuksen palaute- ja ansiomerkkikulttuuria kohtaan. Ryhmän jäsenelle ei ole asetettu koulutusvaadetta, mutta into oppia riittää pitkälle! Ajankäytöllisesti pesti vaatii kuukausittaiseen kokoukseen valmistautumista ja osallistumista. Lisäksi ansiomerkkihakemusten lukeminen kokouksia ennen kuuluu pestiin. Ryhmän puheenjohtajan pestiin kuuluu lisäksi SP:n laajennettuun ansiomerkkityöryhmään osallistuminen pari kertaa vuodessa.

Lisätiedot

Jos nämä asiat saavat sinut innostumaan, niin laita vaikkapa heti hakemusta tai viestiä tulemaan (tiina.witikkala(at)uusimaa.partio.fi).

Täytä hakemus